MENU

За 6 лет Партия регионов превратилась в обычное сборище мутантов - блогер

1133 2

Читаючи статуси багатьох фейсбукерів, дивуєшся, як легко люди ведуться на теми «єврейки» Міли Куніс, мови та уже – вишиванки.

Коли розумні - з першого погляду на аватарці - люди починають сваритися і виясняти, хто більший «патріот», той, що у вишиванці чи у майці алкоголічці, стає зрозумілим, що це саме те, чого й очікував відомий провокатор зі значком народного депутата – Михайло Чечетов.

Хоча в ідеалі - у відповідь на всі провокації - йому треба було просто вручити сертифікат на лікування у кращій психіатричній клініці.

Депутати уже не вперше обговорюють зовнішній вигляд одне одного. Чомусь пригадався 2007 рік, коли регіонал Кушнарьов звинуватив Тимошенко у любові до надто дорогих прикрас. Це був дуже ефектний, грамотний тролінг, який лідерка фракції БЮТ не лише відбила, подарувавши колезі намисто, але й перетворила цю сварку на шикарний іміджевий хід для самої себе і фракції.

І ось сьогодні, порівнюючи теперішнього заступника голови фракції Чечетова і тодішнього – Кушнарьова, я чітко бачу, як зміліли люди і процеси.

Партія регіонів мала шанс стати якою не якою, але політичною силою. Але через 6 років перетворилась у звичайне зборище мутантів, які обслуговують «золотий унітаз» Януковича.

 

Marina DANILUK-YARMOLAEVA

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини