MENU

Пьяный «регионал» на Jeep`е сходу убил мать четырёх детей

1448 0

 

Мати чотирьох дітей загинула у ДТП, що трапилося у передмісті Коломиї, районного центра Івано-Франківщини. Аварія відбулася внаслідок лобового зіткнення «дев`ятки», за кермом якої була потерпіла, із «Тойота-Прадо». Від отриманих травм, несумісних із життям, жінка 1967 року народження загинула на місці. У салоні автомобіля із нею було двоє дітей, про їхній стан невідомо., водієм джипа був підприємець, 1970 р.н., який назвався помічником нардепа Василя Чуднова.

 

У телефонній розмові керівник обласної організації ПР Василь Чуднов, спочатку повідомив, що винуватець ДТП є дійсно його помічником на громадських засадах, але згодом спростував цю інформацію. Від освідування на наявність алкоголю Проданюк Юрій Федорович, 1970 року народження, керівник місцевого партосередку партії регіону ВІДМОВИВСЯ. Після того, як його спробували взяти під варту, раптом схопився за живіт і невдовзі медики виявили у цього вбивці передінфарктний стан, що не дозволило його, Юрка Проданюка, арештувати і відправити у СІЗО.

Василь Саманів, співробітник Коломийського райвідділу ДАІ:

 

«22 лютого близько 19 год. 20 хвилин в селі Нижній Вербіж на дорозі Татарів-Камянець-Подільський сталася дородньо-транспортна пригода, в результаті якої зіткнулися автомобілі «Тойота» та «ВАЗ-2109». В результаті зіткнення від отриманих тілесних ушкоджень водій авто ВАЗ-2109, жителька села Кропивище Коломийського району, 1967 року народження дана громадянка померла».

 

Руслан КОЦАБА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини