MENU

«Улучшение жизни» за два года вылилось в бесконечный кризис - Турчинов

1035 0

А як все «гарно» починалось. Два роки тому на кожній вулиці з плакатів на нас дивилось усміхнене обличчя Януковича і обіцяло: «Покращення життя вже сьогодні».

Це сакраментальне «покращення життя» довжиною у два роки вилилось у безперервні кризи, економічні потрясіння, тотальне зубожіння, політичні репресії, національне приниження та стратегічні втрати.

Обіцяне стратегічне партнерство з Росією... завершилось здачею Севастополя та провалом по всіх економічних напрямках. Навіть забезпечити експорт сиру та цукерок для цієї влади нереалістичні завдання. Що ж тоді говорити про газ?

Cьогодні двохріччя режиму пропрезидентська більшість хотіла відсвяткувати законом про здачу української ГТС. Не майте сумніву, «проффесіонали» не тільки позбавлять державу стратегічного ресурсу, але і знайдуть можливість включення до нових брудних схем не менш брудних приватних учасників жахливого дерибану, на кшталт РУЕ.

Але дворічний президентський термін втрат та зрад не повинен завершитись черговою зрадою, яка поставить країну за межу енергетичної безпеки.

Саме тому, наші депутати від партії «Батьківщина» зранку заблокували трибуну, намагаючись зупинити чергову зраду України.

 

 

UAINFO

 


ТУРЧИНОВ АЛЕКСАНДР ВАЛЕНТИНОВИЧ. ДОСЬЕ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини