MENU

Перед отъездом в США Гришко обругал Украину, вместо того, чтобы извинится за политическую проституцию

528 0

На своїй сторінці в Фейсбуці Олег Медведєв коментує від’їзд співака Володимира Гришка до Сполучених штатів Америки:

 

«Прочитав щойно у "Високому замку", що Володимир Гришко тікає до Америки від того, за кого співав, драв горлянку і чиїм радником він був. Нагадаю, що Гришко після президентських виборів став чи не найпершою тушкою. Статус радника Януковича він встиг отримати ледве не до того, як з Банкової з'їхав Ющенко. Доспівався до того, що "тут робити нема чого". Хай катиться, Гришко - невелика втрата, бо перед виїздом він облаяв Україну замість того, щоб вибачитися за свою політичну проституцію, і за президента, якого він підтримував. За Януковича кількість людей, які хотіли би виїхати, зросла, к відомо, в рази».

 

Нагадаємо, що знаменитий тенор Володимир Гришко підписав контракт з американськими продюсерами і переїздить у США. Оперний співак збирається жити з родиною в Нью-Йорку. Гришко пишається тим, що залишає батьківщину. А в Україну обіцяє їздити на відпочинок.

Своє рішення Володимир Гришко пояснив тим, що в Україні його талант нікому не потрібен, а за кордоном кожен концерт приносить йому $15 тисяч. В США Гришко їде на 25 років. Співак демонстративно привітав з цим себе, країну і своїх шанувальників. Жити тенор буде в Нью-Йорку - має там квартиру.

 

Ось як прокоментували його допис Медведєва користувачі Фейсбуку:

 

Ninel Ri дуже просто: "парень" підтримував та привів той режим, від якого тепер тікає. А нам залишає налідки своїх уподобань.

 

Вікторія Чирва У меня такая же реакция была. Оно ж еще кичится так тем, что покидает Украину. фу.

 

Marina Daniluk-Yarmolaeva та хай їдуть. менше шлятимуться по Україні. Їх співів ніхто не слухає, хіба чиновники інколи запрошують попєть.

 

Victor Borovicov А вы верили тем спивам? сейчас союз письменникив во что превратился? в пивбар? какое наследие будете пожинать? по-вашему, подонки бегут, а добрые и поряджочные нехай гниют при яньках? Не у всех ведь нардепские зарплаты и гонорары за зрадництво.. Население на практике познаёт правила-аксиомы: в странах, где правят диктаторы, нарушаются права человека, этот самый человек обречён нищенствовать...

 

Юлия Пацык В среде так называемой творческой интеллегенции очень немного есть людей, которые достойны уважения и не проституируют по сути, если не каждый день, то часто...

 

Валерій Чалий Співак Володимир Гришко дійсно високого рівня. Сумно тільки, що в нього з дипломатичною кар`єрою не склалося (особливо, якщо не за свої, а за бюджетні кошти в Дип. академії при МЗС України вчився). Хоча відзнаки і далі отримує.

 

Olga Shevchuk Що до Гришка, то нема питань. От тільки біда, що таких гришків у нас ціла купа. Та і сам Олег Мєдвєдєв не набагато краще. Пам"ятаю, як він заповзято відбілював у своїх блогах на УП конституцію ПРіБЮТ, так заповзято, що після "ВСЬО ПРОПАЛО" змушений був зачищати свої блоги. Так що все залежить від міста сидіння, та від ціни.

 

Oleg Medvedev

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини