MENU

Шахтёры-инвалиды заблокировали вход в Минуглепром

290 0

Шахтарі-інваліди з п’яти областей України заблокували вхід до приміщення Міністерства енергетики та вугільної промисловості (вул. Хмельницького, 4). Вони вимагають поновити діяльність робочої групи щодо поновлення виплат регресникам, а також виконання в повному обсязі законодавства щодо  забезпечення шахтарів вугіллям належної якості.

 

До протестувальників приєднався і голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець. За його словами, акція покликана привернути увагу не тільки до проблем шахтарів-інвалідів, а й тих гірників, які працюють, та їхніх родин.

 

- Загалом за вирішення порушеного питання  мала б узятися Верховна Рада. Свого часу, коли був народним депутатом, я підготував відповідний законопроект про внесення змін до Гірничого кодексу, але його заблокували. А він міг би певною мірою міг би зняти напругу в суспільстві, бо стосувався не тільки шахтарів-регресників, а й тих гірників, які працюють, та їхніх родин, - зазначив Михайло Волинець.

 

Зараз протестувальників запрошено на зустріч із першим заступником міністра енергетики та вугільної промисловості Ігорем Поповичем.

 

novosti_o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини