MENU

«Мы уже сейчас оказались в экстремальной ситуации», - Бондаренко о наводнении

387 0

Сьогодні Києву загрожує не лише паводок у природних низинних місцях, а підтоплення всього міста через не функціональність ливневих стоків. Проте Попов із командою продовжують демонструвати абсолютну некомпетентність, плутаючи ці два поняття. Ця влада готується до паводку аж на 10 квітня, а вже вчора були суттєві підтоплення Петрівки та Подолу, де вода стояла суцільно. 


Кияни, це ми з вами опинилися у надзвичайній ситуації, тому маємо діяти гуртом, бо Попов нічого робити не збирається: коли нас замітало снігом, він відпочивав за кордоном, коли нас заливатиме водою – він знайде, куди втекти. 


Перше: підтоплення стаються уже сьогодні і ставатимуться надалі у всіх частинах міста, незалежно чи це низинний Поділ, чи Шулявка. Вони стаються через те, що не відремонтовані ливневі стоки, та до того ж неприбраний сніг вздовж доріг їх просто запломбував льодом – воді нікуди дітися.


Друге: місто майже суцільно затягнено асфальтовим покриттям, а відтак сподіватися, що вода увійде в грунт не варто!


У небезпеці в першу чергу опиняться пішоходи, особливо літні люди, бо обійти водорозливи буде нікудою. 


Автомобілісти: адже величезні вибоїни на дорогах будуть заповнені водою і реальну глибину оцінити неможливо.


Пасажири, що рухаються трамваєм (електротранспортом) – трамвай зупиняється через розливи води ( а відтак нові затори). 


Цокольні та напівпідвальні приміщення буде підтоплювати тала вода, оскільки дітися їй просто нікуди.


Закликаю усіх: не чекаймо ще одного експерименту над нами з боку влади! Оперативно надсилайте мені повідомлення із місцями таких підтоплень по всьому Києву. Як народний депутат усіма можливими методами і способами 24 години на добу я буду тиснути на усі відповідальні служби міста, аби вони висилали оперативні бригади реагування у ті місця, де ситуація вкрай критична. Адже чистити стоки і рятувати людей – це їх прямий обов’язок, за який кожен із нас їм уже заплатив!


Інформацію про місця безпеки ми будемо доносити до людей максимально оперативно, аби уникнути нових плачевних наслідків.


Особисто я щодня буду здійснювати контроль: на які оприлюднені місця небезпеки влада зреагувала, як зреагувала і чи справилася із ситуацією. Та інформуватиму про це вас.


Ми вже з вами склали карту засніженого Києва і під публічним тиском не дозволили «вішати на вуха лапшу», що десь там щось хтось прибирав! 


Зараз маємо активно і оперативно складати карту реальних підтоплень, аби уникнути катастрофи та змусити цю владу хоч щось робити (бо побори і податки вони збирають вправно).


До речі, якщо введено надзвичайний стан, то плакатись Попов уже не має, що не вистачає людей. Пригадайте, яка величезна орда ОМОНУ і БЕРКУТУ зібралася під українським домом, коли ми з вами захищали закон про мову, чи на День Незалежності, коли ми мирною ходою йшли містом. То хай влада задіє і цю орду, аби допомагала людям. Зрештою, ми платимо податки не за те, щоб ці «доблесні органи» нас гамселили кийками, а за те, щоб нас захищали. То нехай і вони виконають хоч раз свій прямий обов’язок перед киянами – захистять їх від підтоплень.

 

Володимир БОНДАРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини