MENU

«Ну, последствия... Потом сами будете отвечать», - «регионалы» сгоняют на митинг детей-инвалидов

539 2

Харківський студент, який побажав залишитись невідомим, передав до редакції INTV відео, яке йому вдалось зняти на площі Руднєва у Харкові перед акцією 12-го квітня.

Він розповів, що ця площа мала стати кінцевою точкою опозиційної акції «Вставай, Україно!», тож він разом з друзями від самого ранку спостерігав там міліціонерів у цивільному, незрозумілих молодиків-спортсменів та масовку регіоналів, частина з якої була куплена, а частина - зігнана на площу завдяки адмінресурсу.

«Коли я побачив купку учнів місцевого ПТУ, яких інструктував невідомий дядечко, я ввімкнув відеозапис і підійшов ближче. Він розповідав, що вони мають виступити проти опозиції та проти фашизму. Якийсь такий цікавий поворот», - розповідає студент. На відео чути, як «інструктор» повідомляє учнів - «Розповісте, що вас змусили прийти - будете «відповідати!». Помітивши, що його знімають, він одразу припинив свою промову, підійшов до оператора і поцікавився «звідки він такий розумний».

Після недовгої перепалки і вимог віддати телефон, на який відбувалась зйомка, хлопець змушений був утікти, щоб зберегти відео.

«Доречі, ПТУ це - не звичайне, а для інвалідів. Їх організовано звезли. Везла жіночка, яка там працює. Причому саме цих ПТУшників за безкоштовно привезли, за участь в мітингу не заплатили».

Evgen Saguychenko

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини