MENU

Сегодня взломали мою страницу в Facebook и электронную почту - Ляшко

368 0

Сьогодні відбувся злом моєї сторінки у Facebook та електронної пошти, до якої прив'язаний мій аккаунт. Приношу щирі вибачення усім, хто отримав "від мене" спам з якоюсь ахінеєю. Не знаю, які негідники це зробили - бо, оскільки я захищаю людей і нічого не боюсь, то ворогів собі нажив багато. Неприємно, звичайно, але хочу повідомити тих, хто зробив таку підлість - вам навіть не вдалося зіпсувати мені настрій.

Розумію, чому у моїх опонентів викликає таку істерику моя сторінка в Facebook, адже в сучасному світі соціальні мережі - це потужний інструмент донесення інформації і він буде тільки розвиватися.

Зареєструвався в Fb в 2010 році і відтоді веду сторінку особисто. Щиро вдячний всім своїм онлайн-однодумцям, Ваша підтримка надихає мене ніколи не здаватися. А ті дебіли, які зробили злом мого аккаунту та пошти - хай подавляться, мій бойових дух зломати не вдасться ні вам, ні вашим господарям.

Відновити сторінку вдалося оперативно завдяки її прив'язці до мобільного телефону. Якщо хтось може підказати, як вирахувати негідників, що це зробили - напишіть мені, будь ласка, в повідомлення, заздалегідь вдячний.

 

 

Олег ЛЯШКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини