MENU

Противостояние на ТВі, день второй. ВИДЕОРЕПОРТАЖ

561 1

24 квітня екс-гендиректор ТВі прийшов до колективу каналу, щоб показати документи, які були на руках його партнера Артема Шевченка ще в перший день конфлікту. Роздивіться в деталях цю гарячу зустріч.

 

Другий день колапсу, що нині переживає ТВі, приніс багато сенсаційних новин. Екс-гендиректор каналу та його засновник явився на зустріч з колективом на запрошення нового директора Артема Шевченка. «Я не дозволю продати цей канал!» - не без пафосу виголосив Микола Княжицький, намагаючись встановити психологічний контакт з журналістами, войовничо налаштованими внаслідок подій попереднього дня. «Ви хто такий?» - без зайвих реверансів спитала пана Княжицького журналіст Анастасія Станко. «Депутат і громадянин»,- випалив він у відповідь.

Як виявилось під час цієї зустрічі, Костянтин Кагаловський ніколи не міг і тепер не зможе довести, що він є власником каналу. Це пояснюється непрозорою від самого заснування ТВі структурою власності.

Новина друга. Артем Шевченко плакався своєму давньому другу Миколі Леонідовичу, що під тиском Кагаловського він мусив робити замовні матеріали. У «джинсі» зізнався й сам ведучий «Знаку оклику». Паралельно старший товариш публічно пожурив молодшого. "Вчора Артем наробив багато дурниць!" - сказав пан Княжицький.

Новина третя. Павла Шеремета запросили працювати не тому, що він видатний журналіст, а тому що його появу в ефірі ТВі наполегливо лобіював Кагаловський.

На численні запитання журналістів, з яких причин американський бізнесмен Олександр Альтман раптом перейнявся долею геть неприбуткового українського телеканалу, Микола Княжицький сказав: «Він не дурак і не ідіот. Він -- кібернетик за освітою, кіносценарії писав, йому це (інвестування в ТВі.- «ВідеоТеКа») цікаво!». Мимохідь депутат згадав історію, коли Кагаловський вмовляв його, тоді ще керівника каналу, зробити все можливе, щоб «подарувати податковій ковбасний заводик Альтмана у Бердичеві».

На цій зустрічі також були присутні дехто Олександр (напередодні він заявив кореспонденту «ВідеоТеКи», що є представником пана Альтмана і працює «за усним дорученням») та Олег Радченко. Останній заявив, що Кагаловський його оббрехав та вразив всіх заявою про те, що якісь люди (він відмовився вточнити, які саме) напередодні зміни менеджменту та власника каналу закрили його в кабінеті та силою вимагали переписати свою частку в ТОВ «Медіа Інфо» на громадянку Російської Федерації Жуковську.

Увечері в ефірі ТВі журналісти озвучили свої вимоги та вийшли на акцію під будівлею каналу на вулиці Гайдара, 50. «ВідеоТеКа» буде стежити за розвитком подій.

 

 

TKvideoteka

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини