MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 6 мая 2015

4158 0

Як будуть відзначати 8 та 9 травня у Києві: анонс від Національного інституту пам'яті

Україна спільно з іншими демократичними державами відзначатиме 70‑у річницю завершення Другої світової війни: 8 травня - День пам'яті та примирення; 9 травня - День Перемоги над нацизмом, 2 вересня - завершення Другої світової війни.

Цена правды

Почему попытки объяснить суть того, что происходит в отношениях РФ и Украины, наталкивается не просто на нежелание понимать, но на яростную встречную агрессию? Почему люди затыкают пальцами уши, чтобы только не слышать совершенно очевидной и вполне тривиальной правды? И часто это люди, не лишенные желания добра.

У Басманний суд викликали швидку допомогу для Надії Савченко

Про це повідомив у Twitter адвокат Микола Полозов.

Нові російські підступи в інформаційній війні, або Чому соцмережі потребують «українізації»

Останні два місяці російські спецпідрозділи, які займаються інформаційною боротьбою в соцмережах, досягли відчутних успіхів в процесі блокування відомих українських блогерів та видань. Цей процес набув настільки великих масштабів, що мало не щодня ми чуємо нові повідомлення про блокування екаунтів впливових українських користувачів Facebook.

Донбасс будет оставаться под российским контролем, пока не утянет Россию на дно - журналист

Что будет с Донбассом? Ничего. Он временно (возможно) останется за границей Украины. Он уже там, если кто не заметил. По факту. Осталось закончить укрепления на границе и все. Да, а вслух никто из политиков вам этого не скажет. Высокая дипломатия-с...

Насколько подорожают комуслуги. ИНФОГРАФИКА

Платежки за коммунальные услуги, рассчитанные по новым тарифам, украинцы получат вот-вот уже на днях, пишет издание "Вечерние Вести".

Ми можемо добитися відміни драконівських тарифів - Тимошенко. ВІДЕО

Тарифний армагердон вже наближається. Після 20 травня люди отримають принципово нові платіжки, де закладена базова нова ціна на газ в 8,5 разів більше, ніж це було на початку 2014 року. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Европа влепила Путину две звонкие оплеухи

Во вторник, 5 мая, для путинской России из Европы поступило сразу два очень неприятных известия. Евросоюз отклонил требование России об отсрочке по зоне свободной торговли с Украиной, а еще пригрозил ей уже в июне усилением санкций и предоставлением Украине оружия.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини