MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 1 липня 2015

2211 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 1 липня

Холодный украинский душ для «Газпрома»

«Нафтогаз Украины» сделал то, чего «Газпром» никак не ожидал. С сегодняшнего дня, 1 июля, украинская кампания просто прекратила покупать газ у российского монополиста. Для «Газпрома» этот ход стал полной неожиданностью – в российской компании привыкли сами угрожать Украине отключением газа, но что бы вот так услышать «спасибо, не надо» – даже в голову не приходило.

Генштаб назвал виновных в окружении наших войск в Дебальцево

Однако в отчете и в ответах Генштаба сказано не все. Хотелось бы услышать ответы и на другие дополнительные вопросы. Предлагаю всем участникам Дебальцевской операции ознакомиться, надеюсь на дополнения, уточнения.

Пиво реформували в алкогольний напій – малого пивного бізнесу стане менше

Гадаю, тупі реформатори розраховували, що люди платитимуть ці кошти, а не закриватись. І це ще не все, ще півроку тому я привіз закордонне обладнання для власного виробництва пива. Тобто мініпивоварню для нашого пабу, але згідно із теперішніми реформованими правилами, для того, щоби варити власне пиво, в пабі нам потрібно заплатити 500000 грн. на рік.

Любительку «ЛНР» і «жидви» в «газових камерах» вимагають притягнути до відповідальності, відтак – депортувати із Німеччини

Вимоги депортувати адептку російсього великодержавного шовінізму із виразним неонацистським забарвленням геть із Німеччини (наприклад, до такої любої її серцю «ЛНР») стали закономірним додатком до судового позову проти Колетти. От лишень автори петиції цілком слушно наголошують на тому, що депортації має передвувати відбуття справедливого покарання в країні, де наразі живе колишня луганка.

Аваков ликвидировал ГАИ в Николаевской области: «Надоело смотреть в бесстыжие глаза»

Я как и миллионы жителей Украины смотрел видео, снятое гражданским активистом Дмитрием Кравчуком на блокпосту в Коблево, где за два часа водители фур отдали работникам ГАИ примерно 20 взяток по 50 или 100 гривен. Скорее всего они платили за то чтобы не терять время на проверки на посту ГАИ. И эта оплата скорее всего была санкционирована владельцами грузовиков. Подробности этого установит расследование, начатое по приказу министра МВД.

Лещенко: Міліція Авакова – криша для командирів «Беркуту», що розганяли Майдан

І заступник Кусюка Янішевський, якого зараз арештували за вбивства на Майдані, після Революції гідності став заступником командира «полку міліції громадської безпеки особливого призначення». Іншими словами – заступником керівника перебрендованого «Беркуту» при Авакові. Більше того, всередині міліції було налагоджено механізм покривання один одного та злочинів, вчинених керівним складом «Беркуту».

Пішов із життя фігурант більшовицьких репресій проти українських дисидентів

Із посиланням на його свідчення було організовано погром 12 січня 1972 року, коли КГБ заарештував практично всіх чільних опозиціонерів. Провів півроку в ув'язненні, щоб повернутись додому був вимушений дати «прес-конференцію», організовану КГБ. Відтак у Бельгії все заперечив, розповів про методи радянських спецслужб.

Во всех главных мобильных операторах Украины найдено российское финансирование

После покупки life:), который полностью перешел под контроль Turkcell, все украинские операторы принадлежат европейским компаниям. Даже МТС, которого в феврале выкупила нидерландская компания Preludium BV. А что, если это не так?

Реальность «республик»: ни жизни, ни условий для нее

Сегодня «ДНР» находится в 14 км от свободы, если брать ближайший блокпост. Эти 14 км и реальны – кому-то достаточно пройти их пешком, чтобы вырваться в нормальную жизнь, – и символичны. У каждого, кто остается там, есть свои 14 ментальных километров, пройти которые он должен самостоятельно.

Гаврилишин: активна молодь – ключова рушійна сила змін

Перед нашою активною молоддю стоїть серйозний виклик і водночас чудова можливість: трансформувати Україну у повноцінно ефективну державу, де пануватимуть повна політична свобода, економічний добробут усього населення, соціальна справедливість в освіті, охороні здоров'я, пенсійному забезпеченні, а також симбіоз/ співжиття з біосферою/ навколишнім середовищем.

Українська молодь  – футболісти приєднадися до антипутінського мітингу в Мілані

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини