MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 липня 2015

3318 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 27 липня

Результати паралельного підрахунку голосів на 205-му окрузі від «ОПОРИ»

Надмірна роль грошей у агітаційних стратегіях кандидатів, непропорційний доступ учасників виборів до медійних ресурсів, готовність основних конкурентів вдаватися до незаконних дій ускладнили для виборців округу формування та здійснення вільного волевиявлення. Ключовою проблемою у дотриманні стандартів виборів в окрузі № 205 виявилося відхилення держави від своїх зобов'язань припиняти будь-які порушення під час виборчого процесу.

Марчук: Розслідуванню причин і обставин трагедії «Боїнга» чинилась організована протидія

Російські можновладці, військові, у тому числі високого рангу, висували й висувають начебто правдоподібні, а насправді фальшиві версії причин трагедії. Одна справа, коли подібні версії запускає преса, і зовсім інша, коли авторами їх стають відповідальні люди, спеціалісти. Останній з цієї серії факт – дзвінок президента Росії прем΄єр-міністрові Голландії.

Пролёт на миллиарды долларов. Путин попал в золотой капкан

Но для Кремля нет возврата. Он буквально пойман в золотой ловушке. Миллиарды долларов в настоящее время связаны в драгоценном металле и не могут быть так легко мобилизованы для краткосрочных целей. Если Путин будет вынужден ликвидировать часть золотого запаса, то он только ускорит падение цены на золото и таким образом ещё больше навредит своей стране.

Жадан о ура-патриотизме: Когда любовь становится трендом, это вызывает как минимум недоверие

Нельзя поддерживать политика только потому, что он носит вышиванку и называет ВВП х***лом. Он же завтра эту вышиванку снимет, даже не сомневайтесь, причем, сука, не выбросит ее, а спрячет в шкаф до лучших времен, до подъема очередной волны. ... Патриотизм, черт возьми, это не красить асфальт в желто-голубые цвета, а время от времени этот асфальт ремонтировать.

Будні нових поліцейських. Неадеквати на Хрещатику. ВІДЕО 18+

Це відео не з приємних. Просто хочу, щоб усі побачили, що нова поліція – це не тільки красива форма, посмішки і слава. Це ще й будні, в яких від них потребується в першу чергу неймовірна витримка, терпіння... і таки любов до людей... Я не знаю, хто ще витримав би із гідністю таку ситуацію.

Оббрехали видатного Миколу Лукаша: як у столичній книгарні «Буква» клієнтів консультують

Микола Лукаш. Його українського «Фауста» вважають чи не найкращим перекладом Ґетевої трагедії

«Перевод плохой, какой-то западенский с непонятными словами...» ... Микола Лукаш економив на одежі, а вільну копійку тратив на обіди в ресторані «Інтурист»: лише там він міг чути чужу мову від самих іноземців, адже за кордон його не випускали. Через це навіть премію, яку німці присудили Лукашеві за найкращий переклад «Фауста», не зміг забрати.

Українець там, де затишно, а не там, де хохли нагидили

Лампасовані чини не принесуть вам Европу на таці з бутербродами. Бо багато хто обвішався стрічками, ходить до церкви, називає себе патріотом і навіть бандерівцем. але в багатьох випадках все це показуха. Патріота будують всередині себе! ... Будьте українцями на своїй території, яку обрати можете самі.

С кем воюет Россия в Украине. ИНФОГРАФИКА

Наверное, точнее озаглавить так – кого убивает Россия в Украине. Потому что ниже данные о погибших защитниках Украины, по областям. ... На карте приведены неполные цифры, учтены только те, кто был официально оформлен в государственных силовых структурах. Впереди годы кропотливой работы, нужно подсчитать всех тех, кто погиб за Украину.

Россия обречена. Это не звоночки, это гром

Приблатненный российский менталитет (а не только режим) с его презрением к созидательной деятельности, тягой к криминалу и тотальным непониманием того, как устроена реальность,  – стоит на пути прогресса и делает Россию, без преувеличения, тормозом для всего мира. Но не может быть так, что везде суббота, а на 1/7 части – еще четверг. Поэтому РФ в нынешнем виде обречена.

Українці назавжди відмовилися від комуністичного минулого – міністр юстиції

Восени 2015 року комуністичні партії України вперше не братимуть участі у виборах до місцевих рад. Причому робитимуть це не з власного бажання: це випливає із законодавства про декомунізацію. Минуло майже сто років від встановлення панування тоталітарної ідеології на території нашої держави – і знадобились зусилля багатьох поколінь, аби нарешті скинути ці пута.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини