MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 липня 2015

2928 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 29 липня

The Telegraph: Обвал цен на нефть и газ ведут Россию к финансовому краху

Сегодняшнее положение России можно назвать отчаянным. Экономические показатели ухудшились за прошедший год на 4.9 %. Учитывая, что цены на нефть продолжают снижаться, этот спад, несомненно, продолжится. Газовая и нефтяная промышленность дают половину всех государственных налоговых поступлений.

Главный редактор «Вестей» Игорь Гужва уволился – пресс-служба медиахолдинга «Вести Украина»

Игорь Гужва покинул холдинг, а также сложил полномочия главного редактора ежедневной газеты «Вести». Стратегическое и оперативное управление медиахолдингом осуществляет Совет директоров, директором которого является Ольга Семченко. Напомним, что Гужву подозревают по статье 212, ч. 12 КК Украины (уклонение от уплаты налогов в особо крупных размерах).

Гужва орудував безкоштовним прокремлівським рупором. Той випадок, коли самого лише «звільнився» – відверто замало

Сили АТО розбили загін бойовиків під Щастям

Під вогневим прикриттям 120-ти та 82-мм мінометів і танку, російські найманці атакували позиції сил АТО поблизу міста Щастя. Загін проросійських бандформувань нараховував близько 100 осіб. Бій тривав майже три години. Противник, зазнавши втрат відступив. ... Українські вояки втрат не мали.

Достеменно про князя Володимира Великого: факти розбивають російські міфи вщент

Син Святослава з іменем, яке в усіх літописах пишеться «Володымер», придушив постання в‘ятичів і наклав данину від кожного домогосподарства. Ще одних предків росіян – радимичів, у битві на річці Піщаній розігнав воєвода князя Вовчий Хвіст, через що, як пише літописець, у війську киян-русинів народилося прислів‘я – радимичі, мовляв, такі полохливі, що «від вовчого хвоста втікають».

Контрабанда перемістилася з Одеси в Новоросійськ – блогер

Рішучі дії Саакашвілі змусили кураторів контрабандних потоків змінити маршрути переміщення товару. Наразі, за даними аналітичного відділу громадської ініціативи «Права справа», контрабанда, яка до цього йшла на Одесу, переадресовується на російське місто Новоросійськ.

Перемирие в разгаре. История еще недавно украинского поселка

Могилы на кладбище копали регулярно, и даже впрок. Кто смог – выехал. ... Смерть по-хозяйски расположилась в цехах местного предприятия, спрятав под бетонной крышей любимые игрушки – танки и самоходки. ... Газопровод давно сгорел; электричества нет; не работает канализация и центральный водопровод. Люди живут в подвалах; готовят еду на кострах.

Путин и его дружки-олигархи довели «Газпром» до ручки – эксперт

«Газпрому» пришлось отложить освоение Штокмановского месторождения, для его разработки были построены две платформы за 59 млрд руб., а теперь «Газпром» собирается списать по проекту 22,3 млрд руб. убытка. Таким образом, «Газпром» мог потратить на невостребованные проекты как минимум 2,4 трлн руб. Сейчас на Московской бирже столько стоит «Роснефть».

Як там у росіян кажуть: «Володя, дело – труба, пиши пропало!»

Універсальна відповідь Путіна та російські підводники, яких «не було»

Зрештою, російських підрозділів не було поза межами баз у Криму, потім їх стало «не бути» на Донбасі, коли вони серед іншого «не збивали» МН17. Ось настав час російських підводників, яких «не було» біля Стокгольма. ... Врешті-решт, як і в ситуації з «Курськом», у Путіна є відповідь на питання, що сталося із субмариною: «ВОНА ПОТОНУЛА».

Чому українська мова така важлива і має лишатися єдиною державною

Російськомовним українцям слід переходити на думання українською, а не російською. ... Має бути одна державна мова – українська. І квоти на телебаченні та радіо – і на тексти, і на музику. І підтримка української книжки. І лише українська у вишах (точніше, англійська й українська). А в побуті – як вам до вподоби, без обмежень.

Дванадцять: як багатодітна сім'я живе у прифронтовій зоні. ВІДЕО

Хиткість перемир'я тут – це багатьом набридлі інформайціні повідомлення. Її і видно, і чутно. Вона у шлейфах від снарядів, які мало не щодня можна побачити з городу, у звуках від обстрілів, бо гупає так, немов стріляють за спиною. Надто близько лінія фронту, і ніхто не знає, коли може початися новий великий бій поблизу Дебальцева чи Горлівки.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини