MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 липня 2015

1448 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 30 липня

«Вето» – это явка с повинной

В «Боинге» не было российских граждан, он не принадлежал России и был сбит не над ее территорией, то есть интересы России ни в чем не затронуты, поэтому её «вето»  – абсолютно циничная, издевательская попытка не допустить расследования. Единственная причина – панический страх российских властей перед ним и установлением истины в том суде, которому они не могут приказать.

Россиянин, каково это – чувствовать себя убийцей детей?

Как у тебя получается любить детей? Ведь ты соучастник убийства 80 детей рейса MH17. Ты же знаешь, что твои власти в ООН заблокировали трибунал по этому теракту. Включи мозг. Включи хоть раз мозг и подумай, кому надо блокировать суд на преступниками, если эти преступления «совершила» Украина, Госдеп или мифическая ракета израильского производства. Знаю - не включишь. Промыли.

Аваков: Армію потрібно негайно переводити на контрактну основу

Як міністр і член РНБО підготую пропозицію щодо необхідності реалізувати такий підхід без зволікань. Звертатимусь до Верховного головнокомандувача. ... Кому можна справді довіряти? Лише мотивованим профі, які добровільно уклали контракт. Володіючи досвідом останніх місяців, певен: проблем із формуванням таких сил – не буде!

Про зраду. В деталях

Украине срочно следует обеспечить единую информационную политику ключевых государственных органов. Они должны напоминать барабан револьвера, из которого информационные «пули» вылетают по единому информационному каналу. Да и украинские медиа должны не забывать о продолжающемся противостоянии.

Російські туристи створили правдивий ролик про відпочинок в окупованому Криму. ВІДЕО

Росіяни, що встигли побувати в Криму, створили альтернативну версію реклами «Коротше, в Крим» 2015. Попереджаємо, ця версія ґрунтується на реальних подіях!

В Ірпені зруйнували будинок Максима Рильського. ФОТО

У рік 120-ліття від дня народження Рильського теперішні власники земельної ділянки В. Раілко і Т. Десота, попри протести громадськості, міліцію та власні обіцянки почекати, вночі зруйнували будівлю, в якій із родиною жив класик. Сад, який він посадив зі своїми гістьми, знаними діячами культури, та будинок, в якому народжувались різні ідеї, починання, і де написано багато визначних творів, заслуговували на статус меморіальної садиби-музею.

Садиба Рильського стояла занедбаною й у забутті тих, хто мав би про цей статус подбати

Жодні статуси не мають сенсу тепер, для пам'ятки української культури, яка перестала існувати

The Guardian: Кэмерон призвал найти способ учредить трибунал по MH17

Премьер-министр Великобритании предложил рассмотреть альтернативные варианты учреждения трибунала ООН. ... «Действия России, я считаю, вызывают негодование и абсолютно неправильны. ... Мы не можем позволить одной стране встать на пути правосудия и поиска правды».

Чому капіталізму вигідно, аби ми залишалися самотніми

У період перенасичення ринку, коли ми вже спожили, все що могли, нас закликають втілити себе в «товари на ринку», споживаючи інших. Вправи з утилізації людей. Тепер консюмеризм вимагає від тебе самотності, тому і продає її як щось сексуальне.

«Оказалось, что вы молодцы!», – киевские полицейские помогли СБУ поймать крупного наркоторговца

СБУшники довольны как дети, что нашли барыг, наши довольны как дети, что задержали с их помощью. На радостях фоткались и с нашими полицейскими, и на фоне машины; подарили тактическую сумку и разные приятные мелочи, говорили, что верят в новую полицию и вообще удивлены нашими ребятами.

Наочний приклад переваги західної цивілізації перед «рускім міром». ФОТО

Просто факт. Ця вулиця у центрі Лос-Анджелеса побудована у... 1929 році. Бетонна дорога вражає якістю, хоч їй усе ж 86 років. Вона пережила півтора десятка президентів Сполучених Штатів, Сталіна, Хрущова, Брежнєва, Горбачова, Єльцина і так далі, включно з одноклітинними-януковичами.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини