MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 31 липня 2015

3442 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 31 липня

США запровадили нові санкції проти Росії та Криму

Сполучені Штати 30 липня запровадили додаткові санкції супроти російських компаній і громадян РФ. Доцільно вбачати такий крок відповіддю на вето Росії на ініціативу зі створення міжнародного трибуналу над Путіним. Міністерство фінансів США долучило до списку секторальних санкцій дочірні компанії «Роснафти» («Роснефть»), а також структури «ЗЕБ» («Внешэкономбанк»).

Директорка МВФ: «Ситуація в Україні справді надихає»

Для француженки Лагард, яка останні місяці дуже гостро критикує грецький уряд Алексіса Ципраса за надмірний популізм і невиконання зобов'язань, подібна схвальна риторика на адресу України виглядає як мінімум незвичною. Ці слова дійсно можна оцінити на вагу золота, адже кожний подібний виступ директора МВФ є потужним сигналом для всіх інвесторів і кредиторів.

Почему «Вести» – отнюдь не бесплатны и являются криминальным проектом

Клименко – хоч і не страус, але член «сім'ї» Януковича

«Вести» – это фактически криминальный проект. Поскольку создан и финансируется на украденные у налогоплательщиков деньги. Ну где бы господину Клименко – мелкому предпринимателю, а затем министру доходов и сборов, было взять миллионы на этот большое и халявное для аудитории издание? Только из этих самых доходов и сборов.

Правильно читати цей буцімто безкоштовний кремлівський рупор в Україні треба ось так

Власник МАФу протестував проти демонтажу криками про «патріотичність» своєї «наливайки». ФОТО

І полетять од сих «патріотів» палкі молитви скляному богові із гірким немов полин словом «зрада»

Під час демонтажу «наливайки» на проспекті Академіка Палладіна, 32/34, що була всього-на-всього в ста метрах від Інституту геофізики імені С. І. Субботіна НАН України, довелося мати справу із чоловіком, який загорнувся у прапор нашої країни й запінившись волав, що в нього «патріотична наливайка». Сказати по правді, бачити таку маячню випадає нечасто...

Крутое пике России: когда нечем крыть

Демонстрировать гордую и несгибаемую позицию Кремлю очень мешают мозоли на локтях и коленях. ... Тем временем против России готовят новые санкции за торговлю людьми. Не исключено, что в знак протеста её там легализуют. Крымская прокурорша признает недействительным отмену крепостного права в 1861 году и все вернется на круги своя. Некоторые даже не заметят перемен.

Начальний донецкой милиции, который сдал город сепаратистам, спокойно живет в Киеве – Фирсов

В спортклуб Роман Романов приехал на своем внедорожнике «Фольксваген Туарег». Ошибки быть не может – тут именной номер. На нем инициалы милиционера и дата его рождения – 24 сентября. Стоимость такого автомобиля стартует от 1,6 млн гривен. Неплохо для сотрудника милиции. Наверно, россияне достойно платят тем, кто их обслуживает.

Россия уже стоит одной ногой в могиле

После российского вето в СБ Генассамблея ООН скорее всего двумя третями голосов его преодолеет и трибунал по малазийскому «Боингу» будет создан и будет иметь международный мандат. Последствия тоже вполне предсказуемы. Это все в дополнение к экономическому кризису, падению ВВП, двузначной инфляции, жесточайшему бюджетному кризису и развалу пенсионной системы.

А може – вже двома? Лишилось лиш лягти й нарешті сконати

Украинка услышала о чем беседуют российские туристы в Болгарии и онемела

И только эта девчонка уцелела, и стоит такая – вся в фарше из своих друзей. Галя, рассказывала она мне потом, он так и сказал – «в фарше из своих друзей»!.. И вся эта компания как заржет!.. Очень им смешно было. Что мины, друзья, фарш. Наверное, они не хоронили своих одноклассником, однокурсников, своих братьев и мужей.

Як у Москві тамтешня вата «новоросійських» колег стрічала

Пацієнти пішли в наступ, зробивши нахабну заяву буцім у «їхньому рідному Шахтарську» української мови не було зроду-віку, тож вони її і не знають та знати не бажають. Дарма вони це сказали... Річ у тім, що моя тітка замолоду досить тривалий час працювала лікарем у пенітенціарній системі на Харківщині та на Донеччині. Тож вільно володіє не лише місцевим суржиком, але й тюремним жаргоном.

Очікуване російське штукарство в ООН: самозаймання шапок без рук

Навряд здійнята посмиком чорної нитки із Кремля рука тієї ж миті усвідомлювала, що мимоволі виказує себе і свою країну, ракетою якої було вбито 298 людей, зокрема – 80 дітей, трійко з яких – немовлята. Та хоч усі ті чуркіни безсумнівно є лишень слухняними виконавцями волі своїх господарів, шапки в них починають займатися одночасно. В унісон із тими, хто смикає за їхню чорну нитку.

Коли Чуркін ігнорував голосування за створення трибуналу на ньому дійсно загорілася шапка – як і зауважив художник Микола Гавриловський

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини