MENU

У стрічці друзів одна тема: геї. Чому наше суспільство знову реагує на чергові явні провокації?

394 2

У всій стрічці друзів одна тема: геї. ЯКОГО?? По-перше, чому наше суспільство знову реагує на чергові ЯВНІ провокації? Ця тема, подібна закону про українську мову, просто "червона ганчірка" для перепалок і замилювання очей (у той момент "шановні влада і опозиція" клепають собі,що хочуть". 


__По-друге, шо вам ті геї зробили? Пробачте за грубість, та вони вас особисто **окають? До речі, я особисто не прихильник одностатевих шлюбів (як справжній егоїст,хочу,щоб кожен гарний мужчина потенційно міг бути моїм) та і веселіше, коли всі по парах різностатевих і мають проблеми порозуміння , але ж нині йдеться не про мої-твої смаки, а про банальну можливість бути з тим, з ким хочеш. І смішно то забороняти.


__ Явище гомосексуалізму було завжди у світі (греки,римляни,єгиптяни,навіть у словян згадки). Деякі суспільства то приховували,деякі ні. Але факт головний: вони були, не афішували то,але норм собі жили. А всі ці паради,плакати, дебати почались тільки після того, як їх геїв стали забороняти і проклинати. 


__Не закидайте расизму, та чого раніше шлюб представників різних рас був "забороною,хворобою", а тепер "норм і мімімі". Чого ви нічого не закидаєте, коли у одного чоловіка 10 дружин,без прав і можливостей? За тих жінок би поборолись!!


А от ці закиди смішні. Ну, зробила природа їх такими, ну все вже, факт. Знайшли вони однодумців, закохались. То хай живуть собі, як жили. Може, не гіперпоказово,щоб не дратувати очей мільйонів вас, але ж не у бігах вічних. Попросіть їх: "Рєбята, ну, дратує нас, просимо менш показовості, а вдома чи не перед дітьми - робіть, шо хочте". Але ж судіть їх і не вибивайте зуби перед під"Їздами.


Нині у гомосексуалістів банальний захист своїх прав. Перестаньте їх гнобити - і вони перестануть кричати на увесь світ"СВОБООООДУУУ ГЕЕЕЯЯМ" і бігати по Майданах. І всім стане від того легше.

 

Nadiya Pototska

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини