MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 вересня 2015

2774 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 30 вересня

Суперечливі думки про президента: блискуча промова Порошенка в Нью-Йорку. ВІДЕО

Якби він усередині країни робив усе так само, як чинить на міжнародній арені. Ця думка не покидала протягом усього виступу Порошенка в ООН. Мудрості вам, президенте. Мудрості не спізнитися до останнього вагона українського потяга, який від'їжджає. Квитка на нього народ придбав для вас за надто високу ціну. Це вже інша країна.

CNN: Рада Федерації РФ дозволила Путінові бомбити Сирію

За словами представника Пентагону, Москва боїться, що Асад не зможе утримати владу в обхопленій війною країні й нарощує свою військову присутність, аби мати змогу підтримати чинний режим у критичній ситуації.

Сергієві Калиновському оголошено підозру у скоєнні ДТП, в якому загинуло двоє людей. ВІДЕО

Зараз Сергій Калиновський затриманий і перебуває в одному з ізоляторів тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання стосовно нього запобіжного заходу.

Українця Анатолія Короля посмерто нагороджено найвищою цивільною відзнакою Італії

У героя лишилося двоє неповнолітніх дітей: п'ятирічна Анастасія та Ліза, якій ще не виповнилася двох років

Президент Італії Серджо Матарела за поданням міністра внутрішніх справ Анжеліно Альфано нагородив «Золотою Медаллю за цивільні заслуги» (посмертно) пана Анатолія Короля, українського будівельника, який загинув 29 серпня цього року, намагаючись запобігти пограбуванню супермаркету в Кастело ді Чістерна, Неаполь. Матарела вручить нагороду родичам пана Короля 2 жовтня в Президентському палаці.

Коли закінчиться російсько-українська війна

Так, зараз майже не стріляють, та це не означає, що війни немає. Просто вона перейшла в політичну площину, але в разі чого – знову заговорить зброя. І ми маємо бути до цього готовими. Ми – суверенна, незалежна держава. Й допоки вона не буде суверенною й незалежною в тих самих кордонах, що й раніше, – наша війна триватиме. На дуже різних фронтах.

А чи з ІДІЛ воюватимуть росіяни в Сирії? ІНФОГРАФІКА

Якщо поглянемо на мапу, побачимо: війська Асада (рожевий колір) та ІДІЛ (сірий) переважно не контактують між собою. Їх розділяють території під контролем опозиції (коричневий) або зона під змішаним контролем опозиції та фундаменталістів (коричнево-смугаста) (курдські сили на півночі – фіолетовий колір). То з ким фізично може воювати Асад, підтриманий росіянами (зелені крапки)?

Десять акцентів виступу Порошенка в Нью-Йорку

В означених меседжах, і в інших також, все було тою чи іншою мірою пов'язано з Україною. Тобто весь виступ був побудований на національних інтересах і пропозиціях України. Порошенко відреагував на виступ Путіна, а тон президентової промови був рішучим і подекуди жорстким.

Чому потребуємо суттєвого зменшення податків: вісім тез про розвиток малого й середнього бізнесу

Переважна більшість реформ нині перебуває на тій стадії, коли значна за обсягами робота ще не призвела до жодного практичного поліпшення життя людей та бізнесу. А податкова реформа якраз і буде такою, яку побачить майже 50% населення. Це буде реальний результат. У нас невеликий вибір запобіжників на той момент, коли невдоволений народ скаже: «Реформ нема, годі чекати». Податкова реформа серед таких запобіжників на першому місці.

Суд арештував свободівця Швайку

Швайку підозрюють в організації заворушень 31 серпня біля Верховної Ради, трагічним результатом яких стала загибель чотирьох бійців Нацгвардії

Апеляційний суд Києва арештував колишнього міністра аграрної політики України Ігоря Швайку до 4 листопада із можливістю внесення застави в розмірі 1 млн 218 тис. гривень.

Мертві душі Ківалова

Передвиборчу кампанію усмішливий одеський «Наполеон» вирішив зводити на тому ж фундаменті, що й раніше – на фальсифікаціях. Воно й правильно: нащо відкривать Америку, як це вже зроблено, та й чесно вистражданий псевдонім «Підрахуй» також зобов'язує.

...А воно, бач, і досі ще живе!

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини