MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 жовтня 2015

3186 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 7 жовтня

Порошенко затвердив 20 лютого 2014 року датою початку тимчасової окупації території України

Уточнюючи дати початку тимчасової окупації, закон покликаний прислужитися усуненню колізій та суперечок з цього приводу й узгодженню з нормами міжнародного права з метою захисту прав держави, громадян та юридичних осіб.

Російські соціологи публічно злили концепт путінської «Новоросії»

Є шанси, що тепер вже не «братський народ» трохи менше лізтиме зі своєю кривавою дружбою. Але якось для повної гармонії не вистачає нового опитування про те, що росіяни тепер вважають «братським народом» сирійських шиїтів.

Що заважає півострову Кримові бути незалежним

Економика залежить напряму від експорту Усього з материку та, меншою мірою, з-за моря. Що би не значило оте Усьо, в різні сторіччя, від хлібу до електроенергії, але півостров експортував більше ніж імпортував. Навіть коли виступав транзитним пунктом, то в експорті був менший власний внесок.

Петиція з вимогою оновити суддівський корпус набрала більше 25 тисяч голосів

Успішним прикладом оновлення є нова патрульна поліція, і подібний підхід повинен бути застосований також до суддів. Вважаємо єдиним ефективним способом очищення судової влади запровадження змін до Конституції України, які передбачають створення нової системи судів і оголошення прозорого конкурсу на всі суддівські посади.

Парубій: Закликаю всіх нардепів одностайно ухвалити закон про заборону випускати корупціонерів під заставу

Корупція під час війни – гірше мародерства. Гірше зради. Бо коли пенсіонери останні п'ять гривень пересилають на допомогу армії, коли добровольці залишають малих дітей і йдуть на фронт, коли тисячі волонтерів під кулями возять допомогу на передову – мерзотники на посадах крадуть мільйони, а потім виходять під заставу й переховуються на території агресора.

Кіпіані: Замість створення реальних партій наші політики граються у бульбашки. ФОТО

Натрапив на фото останнього «з'їзду» правлячої партії Блоку Петра Порошенка «Солідарності». Всі делегати – це перші ряди, картинка для телекамер. Фейкова партія без реальних членів. Це не клоунада, а маніпуляція суспільством.

На Київщині СБУ викрила канал надходження зброї та боєприпасів з району АТО

Також правоохоронці виявили велику кількість комплектовання та магазинів до вогнепальної автоматичної зброї, мисливські ножі, кастети та спеціальні технічні засоби для негласного отримання інформації.

Як позбутися дискримінації за мовною ознакою від «Укрзалізниці»

Є лише два варіанти вирішення у правовій площині. 1. «Укрзалізниця» оформляє квитки не лише українською і російською мовами, але й румунською, угорською, болгарською, гагаузькою, кримськотатарською, польською, білоруською, на ідиші, вірменською та всіма іншими мовами, які є рідними для наших співвітчизників.

На Луганщині розберуть вузькоколійку, по якій їздила саморобна дрезина з «контрабандою»

На місці інформація щодо переміщення транспорту технологічною дорогою не підтвердилася, оскільки єдина можлива дорога веде у глухий кут і по ній курсують лише у пішому порядку. Щодо залізничної дороги, то такий факт дійсно мав місце.

«Вово, чи й досі ночами ти спиш?» – Орлуша до 63-річчя Путіна

Думаю, спишь ты, тайно лелея
Что-то такое, типа мечты:
После кончины спать в мавзолее,
Чтоб пионеры, венки и цветы.

Мир беспощаден, гад на уроде,
Нефть дешевеет, доллар – хоть вой!
Что тебе снится, мальчик Володя,
В час, когда утро встаёт над Москвой?

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини