MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 26 листопада 2015

3068 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 26 листопада

За бойові дії в Україні відповідальні двоє генералів РФ – розвідка

Згідно з даними розвідки, це заступник начальника Генерального штабу ЗС РФ генерал-полковник Сергій Істраков , який минулого тижня прибув у Донецьк інспекутвати боєготовність російських окупантів і колпаборантів. Другим генералом, що відповідає за бойові дії, є начальник штабу Центру територіальних військ (колишнє 12 командування резерву) Південного військового округу ЗС РФ генерал-лейтенант Михайло Теплинський.

Паскалівщина: чому Паскал не може обіймати посаду заступника голови Національної поліції

Паскал – позаду свого шефа, одізного міністра МВС Януковичевого режиму Захарченка

Паскал відповідав за карний розшук усієї міліції України за часів, коли в країні почалися масові напади та побиття активістів, журналістів, які чинили спротив Януковичевій владі. Жоден епізод не розслідувано, винних не покарано.

Кабміну доведеться обирати непопулярні методи в податковій та бюджетній політиці – експерт

Скорочення державних видатків на утримання апарату державних службовців необхідне насамперед із позицій економії державних видатків, тому обсяг фінансування зарплат за рахунок бюджету збільшити ніяк не вдасться. Як наслідок, провал реформ держслужби та боротьби з корупцією, адже низькі заробітні плати є в тому числі причиною корупції в держорганах.

Пораненого добровольця росіяни добивали автоматною чергою в груди. Історія Віталія Паладія

Віталій Паладій

На власні очі Віталій Паладій за метр від себе бачив, як росіяни в нападі "братерства" дорізали ножем, а потім дострілювали пораненого ротного (що є військовим злочином). Один з росіян, бачачи, що Віталій живий, випустив йому в груди чергу з автомата. "Боляче не було, лише ніби сигаретою припікли в кількох місцях одночасно", – каже він.

Нардеп оприлюднив документи зі Швейцарії про хабарі Мартиненка

Обсяг "відкатів" на рахунок Мартиненка у Швейцарії склав 3 млн 623 тис. євро в банку BNP Paribas і 2 млн 777 тис. євро в банку Banque Hottinger & Cie. На сьомій сторінці швейцарського запиту до ГПУ зазначено, що два роки тому Мартиненка допитували щодо цієї справи у Швейцарії.

Бойовики до напівсмерті закатували чоловіка і змусили "зізнатися". ВІДЕО

Чоловіка з Красного Луча побили ледь не до смерті (йому важко дається вимова чи не кожного слова, на обличчі видно сліди від побиття), змусившись "зізнатись" у цілковитих дурницях.

Чубаров назвав дату деокупації Криму Росією

"У 2018 року будуть нові вибори делегатів Курултаю. У 2018 році в Росії не буде Путіна, Крим буде деокуповано".

Хто наказав стріляти на Майдані? Пол Пот чи Мілошевич?

Якщо зек Янукович вбивав нас фізично, то його прокурорська «криша» вбиває нас морально, два роки прикриваючи безпрецедентне народовбивство, яке збурило весь цивілізований світ. Увесь світ, окрім цинічних пшонок із Генпрокуратури.

Філатов хоче зберегту назву, накинути місту на честь убивці щонайменше понад 65 тисяч мешканців Дніпропетровщини

Це лише частина тих, кого вдалося встановити за іменами з усіх, кого вбив Петровський. Тих, кого Петровський продовжує вбивати, залишаючись в назві міста.

Євроінтеграція дерунами й зеленим борщем

Українська кухня – будучи багатезною, різноманітною, багато в чому здоровою – у світі не є брендом. Іноземці переважно не мають її окремого образу. Треба з тим щось робити. Пояснити б європейцям, за скільки в Україні можна поїсти шикарної здорової їжі – щоб гастрономічний туризм сюди ринув. І якщо по всій Європі замість кебабів та воків де-не-де повиринали б деруни і зелений борщ, можливо, європейці швидше захотіли б бачити у себе в ЄС Україну.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини