MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 грудня 2015

3723 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 4 грудня

За усіх убивць Небесної сотні відповідатимуть двоє рядових "Беркуту"?

До садизму додайте ще й типово зеківську звичку вислужуватися перед "начальством", в конкретному випадку роль такого хрестоматійного "начальника" в житті Януковича відіграє підполковник Путін. Наказано "розігнати", почав "розганяти". Вже як зміг... Чудово знав, що нікого не "розжене", але ж треба було заробити собі квиток до Москви.

Люди Корбана-Філатова заволоділи офісом Януковича в центрі Києва. ДОКУМЕНТИ

"Межигірська" компанія ТОВ "Лессор Групп", яка володіє офісним приміщенням у провулку Шевченка, 16 у Києві, з лютого 2015 року належить офшорові "Лінтон Інтергруп ІНК.", пов'язаному з лідером партії "УКРОП" Геннадієм Корбаном; контролює ж компанію помічник колишнього нардепа, а нині міського голови Дніпропетровська Бориса Філатова.

Хто керуватиме Рахунковою палатою

Зважаючи на важливість цього органу Центр політичних студій та аналітики у співпраці з підкомітетом із питань державного фінансового контролю та діяльності Рахункової палати Комітету з питань бюджету, який очолює Іван Крулько, та "Реанімаційним пакетом реформ" провів аналіз доброчесності кандидатів.

Вибори: право чи обов'язок. Коли закон унеможливлює шекспірівські пристрасті

Ось так, крок за кроком, Україна перетворюється з країни екстремальної демократії на країну демократії рутинної. Коли вибори вже не право, а обов'язок. Так було на батьківщині демократії, у стародавніх Афінах. Кожен вільний громадянин не тільки мав право, а й був зобов'язаний тричі на тиждень голосувати у справах міста-держави на Агорі.

Гарячі Піски. Гвардійці 93-ї утримують населений пункт поблизу Донецька. ФОТО

Щоночі до наших позицій наближаються диверсанти. Нам їх добре видно, адже ми знаходимося на висоті. Наші пости та спостерігачі їх одразу засікають та тримають на прицілі. Якщо вони підбираються ближче, отримують від нас свинцю.

Батькам віддали тіло українського підлітка, по-звірячому вбитого на Кубані

Віталія Попа вбили через те, що він українець

Інформацію про громадянство Віталія Попа через побоювання міжнародного скандалу приховували. Спочатку було відомо лише те, що він мав сильний західноукраїнський акцент. Коли знайшли батьків підлітка, а інформація про українське громадянство підтвердилася, родичів вмовляли не везти синове тіло в Україну, а тихо поховати на Кубані. Але батьки виявили наполегливість і домоглися свого.

Чому вірний правильним не буває, що не так із поціновувачем, і чого Шекспірів купець має бути венеційським

Персонажі однієї із набільш знаних п'єс Вільяма Шекспіра "Венеційський купець" Шейлок і Джессіка на однойменній картині Маврикія Ґотліба, уродженця українського Дрогобича

Читач Олег запитує про морфологічні варіянти прикметників венеційський і венеціанський. Якому віддати перевагу? Ліпше вживати венеційський. Це слово утворене від Венеція за допомогою українського суфікса -ськ- без іще одного запозиченого суфікса -ан-. Венецький, наявне в літописах, тепер сприймаємо як застаріле.

У Миколаєві депутат-комуніст заявив, шо не визнає гімн України

Мене завше цікавило, що такі люди взагалі роблять в Україні? Нащо тут жити? Любиш Росію, Путіна, ГУЛАГ - то їдь туди. Навіщо мордувати себе й інших? Це ж страшенно втомлює - жити заради ненависті та зневажати все довкола.

Тести в поліцію купити не вдасться – голова Нацполіції. ВІДЕО

На Луганщині службових собак вдягли у бронежилети

Днями у прикордонний загін волонтери привезли бронежилети для службових собак, виготовлені на одному із київських підприємств за волонтерівські кошти. Такі засоби захисту повинні вберегти службових собак від ударів камінням і палицями, холодної зброї, куль, а також від уламків. Бронежилет для чотирилапих захисників складається з шийної та грудної секції, які з'єднані між собою і регулюються в залежності від її розмірів та майже не обмежує свободи їх пересування.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини