MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 грудня 2015

2327 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 10 грудня

Національна рада реформ: перипетії довкола податкової реформи

Президент на те відповів, що він сам є прихильником 3357 і був би в захваті, якби не факт, що МВФ категорично проти брати за основу цей законопроект. Я провів три тижні у переговорах, підкреслив він. А МВФ нам конче потрібний, і не лише власними грошима, але й як індикатор для інших донорів і кредиторів. Я перший піду на це, коли закінчиться війна, сказав він, але зараз це неможливо.

Геращенко повідомив подробиці загибелі бійця "Альфи" при затриманні диверсантів в Києві

"Правда така: під час операції серце бійця двічі зупинялося. І двічі лікарям його вдавалося запустити знову. У третій раз воно зупинилося назавжди... Двоє дітей залишилися без батька.", – написав Геращенко. Радник міністра висловив упевненість, що "голова СБУ Василь Грицак зробить все можливе для того, щоб сім'я загиблого бійця "Альфи" отримала всі можливі соціальні пільги і виплати аж до отримання житла, у разі його відсутності",а "президент України Петро Порошенко представить загиблого до вищих державних нагород посмертно".

Парламент ухвалив новий закон про державну службу

Два з половиною десятиріччя український чиновник був заручником політичної кон'юнктури, а його кар'єра залежала від зв'язків, кланів, од чого завгодно, та не від власного професіоналізму.

Чому слід ухвалити законопроект про блокаду Криму

Переконаний, що держава на законодавчому рівні має долучитися до громадських активістів, які ведуть боротьбу за звільнення Криму. Парламент має дати законодавчу основу для боротьби з окупантом. Ми маємо припинити годувати агресора та окупанта. Як безпосередньо в Криму, так і в Росії.

Хто в ЄС блокує санкції проти Росії

Це не означає, що, в кінцевому підсумку, вони будуть виступати проти продовження. Навпаки, я прогнозую, що питання буде вирішене позитивно. Справа в тому, що з вуст різних представників ЄС не раз звучали заяви про те, що економічні санкції можуть бути зняті з РФ лише у разі повного виконання Мінських угод.

Старшина Тимошенко так і не дочекався обіцяних виплат. ВІДЕО

На сьогодні В'ячеслав Іванович Тимошенко перебуває в тяжкому депресивному стані та зневірився у допомозі держави, прапор якої оберігав ціною власного здоров'я. Надвечір 36-літній чоловік ховається у підвалі будинку, оскільки червоне небо від заходу сонця здається йому загравою "Градів".

Економічна революція зазнала поразки. Поки що

Феодалізм історично приречений, хоч би як називалися феодали – баронами, номенклатурою, олігархами чи "любими друзями". Країна, що має політичну свободу, неодмінно зможе вибороти й економічну. Цінність економічної свободи продовжує нас надихати й об'єднувати. А значить, врешті ми переможемо.

Режим спецконфіскації. Як уникнути міжнародної легалізації активів "сім'ї" Януковича

Що пропонується зараз: доказів збирати не треба, тому що тепер Янукович має сам особисто доводити в суді законність походження свого майна. Янукович на суд передбачувано не з'явиться, тож доводити законність майна буде нікому, тож його можна спокійно конфіскувати.

Щодо Єльченка. Це стара школа, але у гарному значенні цього слова – Кулеба

Він важковаговик, наразі найкращий в Україні з проблематики ООН і з великим авторитетом в самій ООН (чому ми за 24 роки не виростили ще кращих - це вже інше питання). Тому не панікуйте, будь ласка. Він буде гарним Постпредом.

У Харкові судять тих, хто знищив у 2013-му меморіальну дошку Юрієві Шевельову

Йдеться про справу щодо притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які у вересні 2013 року знищили меморіальну дошку видатному українському філологові, культурному і громадському діячеві Юрію Шевельову. Це вже третя спроба громадських активістів покарати виконавців резонансного злочину, який сколихнув усю Україну.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини