MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 грудня 2015

3265 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 17 грудня

Надія Савченко оголосила голодування до оголошення вироку

"Савченко: я від завтрашнього дня оголошую голодування до кінця суду!" – передав слова Надії один з її захисників Микола Полозов. Він також зазначив, що після вироку вона оголосить сухе голодування: "Її вимога – звільнення". Також зазначимо, що під час сьогоднішнього судового засідання прокурори просили продовжити термін утримання Савченко під вартою до 16 квітня наступного року.

Путін сказав, що ніколи не заперечував присутність росіян на Донбасі. ВІДЕО

Роман Цимбалюк звернувся до президента Росії: "У контексті неодноразових тверджень щодо того, що на Донбасі немає військових РФ, хотів переказати вітання від Єрофеєва та Александрова". Путін відповів, що ніколи не заперечував, що на Донбасі є росіяни. Коли українець поцікавився в Путіна, чи планується обмін українських політв'язнів, зокрема Надії Савченко, Олега Сенцова й Олександра Кольченка, той відповів, що обмін має бути рівноцінним.

Заступник міністра інфраструктури: Причина цього всього безладу – корупція

Роблять все одно по-свому, як завжди. З якоюсь тупою вірою, що всі попередники недолугі, а от у них вийде стати успішними грабіжниками диліжансів і респектабельними бізнесменами. Я не знаю коли це почалося, але це необхідно невідкладно зупинити. Усім нам, заради нас самих і країни.

Редактор "Радіо Ера" звільнився через заборону писати про мовну проблему

Олександр Івахнюк стверджує, що у київській школі №78 привчають дітей до думки, що українська мова – це щось обов'язкове, але непотрібне.

Російська поразка. Головний висновок із послання Путіна

Подальший розвиток подій цілком передбачуваний: дипломатичний торг, економічний тиск і холодна війна. Холодна війна для українців набагато краще, ніж гаряча, а для Росії в довгостроковій перспективі означає програш. Адже моделі економіки і суспільства, побудовані Путіним, у довгостроковій перспективі завідомо програють європейським цінностям, на які орієнтується Україна.

Коли здоров'я (а, значить, і життя) бійця нічого не вартує

Хворі бійці? Та що з того? Ще намобілізують. Чесно. Якби все вирішилося так, як мало вирішитися (нехай і з нервами), я не писав би про це. Я би навіть заплющив очі на "ви, воєнниє, совсєм о*уєлі". Але якщо здоров'я (а, значить, і життя) бійця нічого не вартує, то чого я маю вкотре робити вигляд, наче нічого не відбулося? Я і без того "не помічаю" те, що варто помічати.

"Громовержці". Серія плакатів, присвячена 55-й артилерійській бригаді. ФОТО

Трохи про цих героїв. Це їм дякували "кіборги" за допомогу в обороні аеропорту. Комбат "Сан Санич" врятував з тилу ворога під Іловайськом своїх вісьмох товаришів по службі. Під командуванням комбата Андрія "Десни" на початку 2015-го перша гаубична батарея вийшла з-під Дебальцева з мінімальними втратами.

Український переклад сварки Авакова і Саакашвілі. 18+

Аби уникнути непорозумінь і спекуляцій на тему ксенофобії, Богдана Бабич пропонує українським високопосадовцям лаятись суто українською. І навіть як приклад переклала стенограму останнього засідання Національної ради реформ.

Ким українські політики були б у "Зоряних війнах". ФОТО

Жартівливі паралелі між українськими політиками (а також віце-президентом США Джо Байденом і Путіним) та героями епічної саги "Зоряні війни" провели у виданні depo.ua

Проспект Лобановського – одне з найприродніших декомунізаційних перейменувань

Сьогодні Червонозоряний перейменували на Проспект Лобановського і, як на мене, це одне з найприродніших перейменувань. Тим більше, що Валерій Васильович сильно поміг нам у ту зиму. Був поряд весь час, трохи закіптюжений, задимлений, але тоді там усі такі були.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини