MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 11 січня 2016

3265 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 11 січня

2016 рік: нелегкий шлях для України

Україну чекає нелегкий шлях і, на жаль, до кінця року вибратися з кризи їй не вдасться. Тим не менш, Київ зараз може прийняти рішення, які спрямують країну на правильний шлях, який почне реалізацію обіцянок Евромайдану і забезпечить продовження підтримки Заходу. Чим далі пройде Україна цим шляхом, тим більшими будуть шанси на реальне врегулювання з Росією.

Помер легендарний британський музикант Девід Бові

Девід Бові пішов у віці 69 років, ідеться на офіційній сторінці мистця у фейсбуці. "Девід Бові помер в околі своєї родини після відважного двобою із раком, що тривав 18 місяців", – ідеться в тексті офіційного повідомлення.

Тінь Дейтона над Донбасом

Так, ця логіка суперечить тому, що говорить про відновлення територіальної цілісності України Леонід Кравчук. Це взагалі не логіка територіальної цілісності. Але це – логіка виживання і розвитку. А ще ми повинні допомагати тим, хто хоче виїхати з окупованих земель і тим, хто хоче боротися з окупантами та їхніми прихильниками.

Коли церква бере участь у пропаганді – це трагедія

Любомир Гузар

Пам'ятаємо, церква – то не є тільки священики чи єпископи. Церква – то є Божий люд. Священики і єпископи у церкві є служителями. Вони мають бути вчителями, допомагати, провадити. Але народ – то є церква. Церква як цілість родини, громади, парохії має виховувати чесних людей. Якщо та людина піде в політику, вона і там буде чесна.

Ніякого "російського народу" не існує – Олещук

Жодного "російського народу" не існує. Є невелика група тих, кому все належить, є їх особисті наймити та охоронці, і є всі інші, які перебувають у феодальній залежності від перших. Їх думка не цікава нікому. Навіть і їм самим.

На Майдані попрощалися з бійцем Олександром Ільницьким. ФОТО

"Сашко поїхав додому, у Львівську область, – написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" голова волонтерської організації "Надійний тил" Дмитро Вітов. - Попрощатися прийшли сотні людей: однополчани, волонтери, прості кияни... Прощай, воїне! Ти був справжнім українським козаком. Герої не вмирають!"

Яким було життя в СРСР. Архівні кадри американського оператора

Полюбляєте ностальгувати за минулими часами? Нумо разом. Американець Рік Садет виклав невеликий архів робочих матеріалів, що зосталися по його поїздці до СРСР наприкінці 1980-их років.

У Києві для прибирання снігу застосували снігодуви, створені "місцевими кулібіними". ФОТО

Комунальники вдячні фахівцям, які удосконалюють працю зеленбудівців та бережуть їхній час. Високу ефективність такі повітродуви показали цими вихідними, під час сніжних опадів.

У відповідальних громадян – відповідальна влада. Як у США сніг прибирають

Знаєте чому тут прибирають? Бо у відповідальних громадян відповідальна влада. Якщо влада безвідповідальна, то треба самим дбати про себе, бо та влада – то ми.

Вегетарінатсво: бути чи не бути?

Деякі анатомо-фізіологічні особливості травної системи людини вказують на її проміжне положення між хижими і травоядними тваринами. Це свідчить про всеїдність людини, але з тенденцією до більшого споживання рослинної їжі, а не м'яса. Сучасна наука про харчування неоднозначно оцінює вегетаріанство, беручи до уваги його позитивні й негативні сторони.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини