MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 січня 2016

2569 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 29 січня

Крути. Пам'ятаємо, щоби перемагати

Вони зупинили на чотири дні наступ противника. Це дало можливість зафіксувати в Брестських угодах Українську державність. Це була перемога тих 300 героїв, які віддали своє життя за Україну. Ці юнаки-студенти продемонстрували тодішнім політикам зразок любові до України. Сьогодні важливо не допустити тих помилок.

500 днів окупації: Донецьк – як нафарбований небіжчик

Донецьк – як нафарбований небіжчик. Найвлучніше порівняння з тих, що я чула. Роботи майже немає, всюди стара реклама і старі люди, покинуті магазини та квартири...І все ж комунальні служби старанно працюють і вдень, і вночі, прибираючи сніг із пустих донецьких доріг.

Кіностудія Останкіно. Як фабрикують сюжети про мігрантів і мітинги в ЄС. АУДІО, ВІДЕО

Спершу створюють привід – яким цього разу став інцидент зі 13-річною російською дівчинкою: російські ЗМІ масовано поширюють брехливу інформацію про "викрадення і зґвалтування", присмачують це коментарями про буцімто "цілковиту бездіяльність" німецьких правоохоронців і ныбито замовчування ситуації в німецьких медіях, відтак герої облудних російських сюжетів заявляють, що треба "відповідати насильством на насильство".

Засвоїти уроки історії – для слушних паралелей і здобуття перемог

Це чудова нагода НАРЕШТІ провести спадковість сучасної української держави від держав початку 20 століття – ОФІЦІЙНО. Нарешті зафіксувати, що українська армія є спадкоємицею не армії СРСР, а армій Перших і Других визвольних змагань. Це неймовірний шанс вбити великого срібного цвяха в груди московитського вурдалака пропаганди.

Чим загрожує Україні зосередження на аграрній продукції

Падіння світових цін на сировину боляче вдарило по Україні. Подешевшали метал та зерно. Слідом подешевшала і гривня. Зрозуміло, проблеми в нашій економіці не варто зводити лише до зовнішніх чинників, але їх негативний вплив, без сумнівів, дуже вагомий.

Хто в Україні допомагає Клюєву. В цифрах і прізвищах

Клюєв боровся за максимальне відтермінування обрізання "зеленого тарифу" для сонячної генерації, найняв цілу армію лобістів. І повірте, йому було за що боротися! За рік ціна питання склала 2 млрд грн.

Найгрізніший ворог України. Що маємо нарешті здолати

Скільки б не було ворогів ззовні чи негідних або й зрадників усередині, історія свідчить, що прадавній та найбільш грізний ворог нашого народу – не Москва. Цей ворог – наш власний розбрат.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини