MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 2 лютого 2016

1726 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 2 лютого

Верховна Рада в першому читанні ухвалила зміни до Конституції щодо правосуддя

Проект змін до Конституції передбачає поступову переатестацію усіх українських суддів та зміну способу їхнього обрання, конкурсний відбір до Конституційного суду й уможливлює визнання Україною юрисдикції Міжнародного кримінального суду, що його неформально називають Гаазьким трибуналом.

Порошенко і сором Європи

Виникає просте запитання: для чого Захід хоче, щоб ми виконували свої зобов'язання, а Росія – ні? Для того, щоб мати можливість продовжити санкції проти путінського режиму або для того, щоб скасувати їх? Простіше кажучи, чи так вже на Заході зацікавлені в тому, щоб наші конституційні зміни відбулися? Чи не простіше буде для Євросоюзу, щоб їх не було?

"Прикрити й розвалити" – жителі Липецька розповіли про ставлення до фабрики Roshen. ВІДЕО

"Моя дружина їхні цукерки не бере принципово. Після всього того, що сталося, можуть і отрути накидати. Ми "Красный Октябрь" беремо", – заявив один із місцевих жителів на ім'я Володимир Іванович. Причинами негативного ставлення до заводу Roshen і його продукції багато жителів Липецька називають "політичний фактор", хоча визнають, що до якості солодощів претензій не мають.

Поминаючи Кузьму, насамперед, звичайно ж, звертаються до його пісень Тим паче, що багато із них і нині зостаються актуальними та близькими багатьом українцям, широкому загалові, адже, як слушно зазначено, "йшли з нами життям, лікували, підтримували й розважали".

Цікаво, а чому ця та інші кампанії не оголосили себе банкрутами ще років 15 тому? І завдяки яким коштам вони весь цей час працювали, якщо постійно надають послуги для населення собі у збиток? Може, варто менше брехати?

Тільки відкритий ворог України буде виступати проти української церкви в місті, де тотальну присутність і сприяння влади має Московський патріархат, який очолює одіозний Агафангелом, відомий купою чорносотенних заяв і акцій. Сама присутність Гончаренка у парламенті від БПП, який себе позиціонує однією із партій Майдану, це плювок в українство і пам'ять.

Експерт висловив упевненість у тому, що коаліція самотужки заводить себе у глухий кут, тож йому видається цілком обґрунтованим вести мову про доцільність дочасних парламентських виборів. При цьому, як зауважив Матвієнко, – за новим законом, а не тим, згідно з яким було обрано Верховну Раду нинішнього скликання. Іншим виходом із ситуації політолог уважає формування нового уряду.

Бабак Тимко, якого сьогодні, 2 лютого, розбудили на біостанції Харківського національного університету в селищі Гайдарах, зробив своє традиційне передбачення, коли варто чекати приходу весни. Крім того, Тимка також попросили зробити прогноз щодо курсу долара.



UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини