MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 лютого 2016

2542 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 3 лютого

Як відреагували соцмережі на скандальну заяву Абромавичуса

Міністр економічного розвитку та торгівлі анонсував свою відставку. Причиною такого рішення він назвав той факт, що в останній час різко активізувалося блокування будь-яких системних та важливих реформ. Абромавичус заявив, що розглядає такі дії тільки "як наполегливу спробу встановити контроль за грошовими потоками" – за держпідприємствами, особливо НАК "Нафтогаз" та оборонною промисловістю і підкреслив, що відмовляється працювати в такій системі.

Послів розчарувала відставка Абромавичуса. Спільна заява

Важливо, аби українські лідери відкинули свої дріб'язкові розбіжності, назавжди залишили у минулому корисливі інтереси, що гальмували розвиток країни протягом десятиліть, й активізували проведення необхідних реформ.

Повернення Криму є провідним завданням зовнішньої політики України – дипломат

Повернення Криму до складу України є і завжди буде першим питанням зовнішньої політики України. Водночас той, хто готовий змиритися із окупацією своєї батьківщини, не має права не тільки займати державні посади, а попросту не проходить тест на державність як громадянин України.

Підбиваючи проміжні підсумки. Що вдалося зробити Мінекономрозвитку на чолі з Абромавичусом

Айварас Абромавичус

Уряд без професіоналів своїми діями швидко примусить кожного українця відчути різницю, відірватися від дивану і вийти на вулицю – не для того, щоб встановити намети на Майдані, сьогодні це не має сенсу, – а для того, щоб підписатися під вимогою відставки уряду. А якщо парламент виявиться нездатним, то і позачергових парламентських виборів.

Детективи розпочали перевірку фактів, які пролунали в заяві Абромавичуса

Ігор Кононенко

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за статтею 364 (ч.2) Кримінального кодексу України "Зловживання владою або службовим становищем".

Феномен "кримнашизму"

Чого в російської людини немає, то це відчуття власної гідності. Коли російські люди дізналися про страшний розмах репресій проти власного народу, здійснених руками КДБ, і через десять років після цього не лише допустили у себе президента з КДБ, а нібито й голосували за нього – це свідчення повної відсутності всякої честі й всякої гідності, і особистої і національної. Далі був можливий лише один шлях – шлях униз. Моральна, а за нею й фізична дегенерація нації.

Аналіз кандидатів у керівництво Національного агентства з питань запобігання корупції. ІНФОГРАФІКА

Серед 40 кандидатів належний досвід у протидії корупції мають лише 5 осіб. 16 кандидатів експерти вважають такими, що мають високий рівень корупційного ризику. Деякі з них помічені маркером «потенційний скандал», тобто причетні до подій, що викликали чи можуть викликати обурення громадськості.

Тульський пряник у подарунок за Януковича

Путін робить ставку саме на опричників, і тепер кожний, хто бездоганно виконає будь-яке специфічне завдання "господаря", може розраховувати на "пряник" розміром у цілий регіон із людьми і підприємствами на додачу. В момент розвалу держави саме близькі до Путіна люди можуть зберегти під його владою хоча б частину території країни й евакуювати правителя з Москви.

Скандальне кіно для Путіна від Canal+, здатне "приголомшити" хіба російський бюджет

Добре вловила всю суть цього "шедевру" Тетяна Даниленко: перехожий у Києві вітається: "Привіт!"... Закадровий переклад: "Хайль Гітлер!"... "Тю, дурне яке!", – як казав, бувало, Гюстав Флобер. Ну, таке. Близько до тексту...

Блазень Барецький зморився спалювати "проклятущі долари". Залишки роздає. ВІДЕО

Барецький завзято нищив ненависні імпортні харч і питво, трощив айфон і планшет, слинив і палив чужинецькі зелені банкноти, шматував враже спіднє, буцімто власному BMW автодафе влаштовував. Цього ж разу все було далебі прозаїчніше. Отак, марно намагаючись загасити "вогнище розпуки західного капіталу", стрімко згасають останні надії на російський тріумф – цілком безнадійний.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини