MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 11 лютого 2016

2721 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 11 лютого

Чому нам потрібні не дострокові вибори, а технічний уряд

Вихід з цієї ситуації тільки один: не оголошуючи перевиборів і розвалу коаліції, оголосити зміну уряду на технічний. Це єдиний раціональний вихід із ситуації, щоб не потрапити в пастку популістів-радикалів. У терміні "технічний уряд" немає нічого страшного. Повинні прийти люди, які зможуть професійно займатися управлінською діяльністю, формулюванням і втіленням реформ, не піддаючись впливам, що несуть в собі конфлікт інтересів.

Що означає заява Лаґард – про припинення співпраці із МВФ не йдеться

Крістін Лаґард

Серйозність заяв Лаґард – крім того, подібні заяви робила не тільки вона – підкреслює необхідність прискорення роботи над реформами і співпраці всіх гілок влади. Мені здається, що зараз у нас є перспектива нарешті зрозуміти неприпустимість розбіжності слів зі справою. І це повинні зрозуміти всі гілки влади – так само як всі гілки влади повинні відповідати за зміни, які відбуваються або не відбуваються в Україні.

Потребуємо відкритого загальнонаціонального діалогу – Ініціативна група "Першого грудня"

Чесний діалог – це шлях до встановлення атмосфери довіри в країні; це можливість виробити чіткі правила, за якими має жити вільна від корупції і "кривосуддя" Україна, в якій матимуть місце врівноваженість між владою та бізнесом, між бізнесом і громадянським суспільством та між громадянським суспільством і владою.

Яременкові повернули посаду Генерального консула України в Стамбулі

Суд постановив: відкликання Богдана Яременка із посади наприкінці року було неправовим

Це важливо для моєї родини, бо те, що їхній батько не якийсь порушник чи злидар, яким можна попихати, тепер установлений неспростовний факт. Однак це не кінець справи. Для мене справедливість наступить тоді, коли будуть названі і за змогою покарані ті, хто спричинив порушення моїх прав. Маю підозру, що цими посадовими особами могли бути колишній міністр закордонних справ Л. Кожара й у минулому заступник міністра А. Олефіров.

Маємо не кризу персоналій, а кризу системи державної влади – Рибачук

Аби подолати нинішню політичну кризу, потрібно реформувати систему влади. Майдани, бунти, дострокові вибори – це тільки погіршить ситуацію, і все одно будуть діяти в рамках старої системи. І не треба втягуватися в розмови про персоналії – окремі люди нічого не змінять. Новий прем'єр нічого не змінить, "кононенки" не зникнуть, а Мартиненко і без депутатського мандата буде впливати на Енергоатом і міністра енергетики.

На Київщині депутати напали на активістів та заламали руку селищній голові. ВІДЕО

Володимир "67 квартир" Карплюк

"Нові обличчя" – це партія міського голови Ірпеня, який на всю країну уславився як власник 67 квартир, дерибанника Володимира Карплюка. Факт залишаться фактом: у селищній раді Коцюбинського, куди могли балотуватися безпартійно, депутатів від "Нових облич" більше, ніж у самому Ірпені. Всі сили кинули на раду, яка може дати найбільший шмат лісу – 4 тисячі га. І це земля столиці.

Отруйні зерна "русского міра": коли пилять гілку на якій сидять, водночас розмальовуючи її синьо-жовтими фарбами

Добровільна відмова адекватних і освічених українців від українського цитування на користь російського – якийсь унікальний мазохізм, гідний пильної уваги фахівців. Це приблизно те саме, що перепилювати гілку, на якій сидиш, і водночас розмальовувати її синьо-жовтими фарбами.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини