MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 лютого 2016

2639 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 15 лютого

Як працює проросійська агентура, або ще раз про "Український вибір"

Головна мета цієї організації створити ілюзію української опозиції, яка виступає за капітуляцію України в війні на Донбасі, проти декомунізації, блокади Криму та інших суспільних ініціатив. "Український вибір", цинічно прикриваючись нашими полоненими, загиблими і просто знедоленим цивільним населенням, за вказівкою Кремля намагається деморалізувати та розколоти українське суспільство.

Відставка Каська – серйозна втрата для всіх, хто вірить у можливість змін у ГПУ – Сакверелідзе

Сьогодні Віталій Касько заявив, що не може більше залишатися на посаді заступника генерального прокурора через корупцію, "свавілля і беззаконня". Він повідомив, що подасть рапорт про звільнення після спілкування зі ЗМІ. Також Касько зазначив, що про своє звільнення він радився з іноземними партнерами.

Політична криза неминучих реформ та її вирішення

Точний діагноз сьогоднішньої кризи як політичної кризи реформ дає можливість не провалитися в тотальну кризу "всієї держави". Подолання кризи реформ цілком можливе суто політичним шляхом через призначення нового технічного, технократичного уряду зі сміливим використанням ліфтів для професіоналів. Все, що було б потрібне для такого рішучого кроку у вирішенні кризи, – це досягнення необхідного політичного консенсусу, навіть шляхом можливого переформатування правлячої коаліції для реформ.

Совіцька мова – без перекладу не обійтися

Наша найбільша проблема в розумінні російських текстів – офіційних, пропагандистських або ж більшої частини опозиційних – у тім, що їх написано совіцькою мовою, ми ж розмовляємо українською або російською. Звісно, носії совіцької мови є й серед мешканців Україні – та в загалі тих, хто говорить і думає, вони мають вигляд безнадійних ідіотів і маргіналів.

Деканоїдзе: 80% вищого керівництва поліції Києва не пройшло переатестацію

За її словами, за підсумками переатестації в Києві були звільнені 80% керівництва вищої ланки і 70% керівництва середньої ланки. В області ці цифри становлять 60 і 40% відповідно. Як зазначила Деканодізе, всього посад позбулися 13% поліціянтів у Києві і 19% в Київській області.

Перед Кабміном мітингувальники встановили блокпост і вдягнули ватники. ФОТО

Біля будівлі Кабінету Міністрів проходить акція проти присутності російського бізнесу в Україні. Учасники заходу вимагають заблокувати рух російських вантажівок територією нашої держави.

У Києві запрошують доторкнутися до художнього світу Марії Примаченко. ФОТО

Фантастичний світ образів Марії Примаченко, унікальність її живописної техніки, органічне поєднання язичницьких, народних і сюрреалістичних мотивів, філософські пошуки, неповторна кольорова гамма і, звісно, її "фірмові" фантастичні чудовиська та птахи – всі ці складники забезпечують самобутність і геніальність української мисткині.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини