MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 лютого 2016

2814 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 22 лютого

Два роки після Майдану, або Що з нами не так

Нам потрібно навчитися довіряти одне одному. Треба припинити обманювати, порушувати закони. Думати, що від нас нічого не залежить, перекладаючи відповідальність на політиків. Нам слід припинити мріяти про славу й багатство, зовнішній успіх і владу. Й поки ми не витравимо із себе Януковича чи Цибуліну, Майдан триватиме. Тих, хто зміг це зробити, десь відсотків 10,

Комунальники демонтували "Третій майдан". ФОТОРЕПОРТАЖ

Підтримати вивезення речей прийшли й бійці АТО. Все проходить мирно. Жодних сутичок немає. Військовики одного підрозділу вимагають в одного із "протестувальників" зняти шеврон цього ж підрозділу, оскільки він до нього не належить.

Нідерландський референдум: менше самодіяльності, більше "нормальних людей"

Щоби зберегти динаміку, важливо зібратись, скоординуватись і не стріляти самим собі в ногу, що ми, безумовно, вміємо робити. Не стріляти собі в ногу – означає, не в останню чергу, не займатись самодіяльністю і не бомбити голландців посланнями, які видаються нам найбільш ефективними, а насправді можуть зіграти проти нас.

Нові поліціянти – це нова Україна – Деканоїдзе привітала патрульних у Вінниці

Про це голова Національної поліції заявила під час церемонії складання присяги патрульними поліціянтами Вінниці. Вона також подякувала за підтримку громадянам, які вчора вийшли на вулиці кількох міст України на захист української поліції. Хатія Деканоїдзе нагадала, що запуск проекту нової патрульної служби у Вінниці співпав із річницею Євромайдану. Рівно два роки тому український народ довів, що є цінності, важливіші за життя, і що народ може перемогти.

Поки що Дніпропетровськ: загублений у просторі, часі й назві

Дніпропетровськ загублений у назві. Це дивно, бо спростити назву до природної легко, і тоді відкриється інший світ. Дніпро – це початок, шлях і кінець, це життя, це розділ і поєднання, це якраз і є ота наша "Велика Україна". Але це дивно тільки тоді, коли ми вважаємо, що рівновеликі минуле і майбутнє балансуються між собою сьогоденням. А тут минуле сперечається з іншим минулим у теперішньому.

Шахрайська інновація: як забудовники знищують озера в Києві. ФОТО

Під приводом розчищення берегів за сприяння псевдогромадських організацій "Еко-громада", "Народний контроль", якоїсь Міжрегіональної академії із проблем безпеки життєдіяльності та інших зараз майже знищено озеро Малий Небреж (розташоване на Осокорках між "Епіцентром" та вулицею Колекторною). Більшу частину озера вже знищили, засипавши грунтом і незаконно намитим з самого озера піском, щоб прокласти зверху каналізаційні труби.

Київ 1860-1920 років як туристичний центр

Найбільш незвичними спогадами мандрівника про Київ ХХ століття залишила Кузина Вінстона Черчилля, Клер Шеридан. Прихильниця Жовтневої перевороту, вона мандрувала Російською імперією на мотоциклі. Вона бачить Київ модерним, на відміну від інших міст країни, воно нагадує їй Лондон. Однак згодом Клер потрапляє в Софійський собор і віднаходить древність у сучасному місті.

Як українському туристові уникнути ототожнень із "рускім міром"

Наші східні сусіди все більше відрізняються від нас не за мовою. У період ура-патріотизму там дедалі більше "двоголових" наколок, їх усе менше сприймають інші іноземні туристи, тож вони стають злішими, а ми все більше відштовхуємося від цього світу та його ідеалів, тому ще трішки – і про русотуристоідентофобію можна буде забути.

Вік – це не вирок. Як 106-літня бабуся з Обамою танцювала. ВІДЕО

Мрії здійснюються! Такому оптимізмові та життєрадісності ще треба повчитися. Цій бабусі уже 106 років, а вона, ніби у 20, танцює запальні танці з Обамою в Білому домі.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини