MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 26 лютого 2016

3711 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 26 лютого

Викорінити стару систему і звички поки не вдалося, та певний прогрес все ж є – посол Чехії в Україні

Було б дуже несправедливо стверджувати, що нічого не відбувається. Відчайдушне протистояння старого і нового мислення приносить у певні галузі прогрес, іноді всупереч очікуванням, але завжди шляхом тиску і значно більших зусиль, ніж ми могли б подумати. Україні не потрібна маса нових законів, потрібні хороші закони і їх неухильна імплементація. Здійснити зміни можливо не тільки законодавчим шляхом – достатньо змінити підхід і погляди, іншими словами, хід мислення.

Сам собі гетьман. Хто і як розхитує країну

Коли коаліція почала працювати, кожен рухався у своєму напрямку. Більшість розпалася. При цьому ні президент, ні прем'єр-міністр, ні голова Верховної Ради не зробили нічого істотного, щоб зцементувати коаліцію. Коли було важко, вони шукали голоси за її межами, показуючи тим самим, що не надто в неї вірять. Вони не зрозуміли, що коаліція – центральне місце в парламенті для реалізації головних завдань виконавчої гілки влади: від формування уряду до боротьби з корупцією і проведення реформ.

Коли "рускій мір" відступає, за ним завжди приходить справжній

І ось я стою з "Тополею" та його побратимами на ганку тієї самої школи, звідки ще кілька днів тому валив снайпер. І в руках у нас синьо-жовтий прапор, а священик у плямистому однострої співає "Отче Наш". "Русскій мір" відступав раптово, вночі, покидавши на землю боєкомплект, уніформу та сухпаї, але разом з тим встиг замінувати вулиці та провулки. "Це нічого", – каже "Тополя" – коли "рускій мір" відступає, за ним завжди приходить справжній".

Наше казкове життя

В нагоді стають різноманітні фейки, які люблять множити патріоти. І тут уже треба скрушно зітхнути над рівнем інтелекту навіть публіки, яка користується інтернетом, а що вже говорити про маси приковані до телевізорів? Чи тих, хто читає «Сільські Вісті» або «Літературну Україну»? Адже там можна власне й прочитати, про ще грандіозніші цифри жертв, бо, виявляється, нас було – страшно подумати! – 81 мільйон у 1926 році.

Геральдична палата України створила нову гривню. ФОТО

Варто зазначити, що зображень найдрібніших купюр номіналом 1 і 2 гривні там нема. Існує думка, що їх тепер замінять монетами відповідного номіналу. Також немає зображення найбільшої купюри – 500 гривень.

Киянин піймав у метро підозрілого прохача грошей. ВІДЕО

Так вони й вишли. Хлопець намагався відкараскатися, казав, що нічого поганого не робить, і з паперами все гаразд. Чоловік видно засумнівався, тож і відпустив на якийсь час хлопця. І дарма. Той спритно рвонув убік і стрибнув у потяг, оголошення про наступну зупинку закінчилося і двері зачинялися. І таки вскочив. За мить до того, як двері зімкнулися остаточно чоловік з не меншою спритністю просунув руку, відтак встромив другу і розтулив двері. Схопив хлопака і витяг назад на платформу. І вже тримав цупкіше.

ТОП-8 найсмішніших коубів із Маломужем. ВІДЕО

Мережа спалахнула цілою порцією мемів та блогожаб з приводу курйозу, який трапився 23 лютого. Під час прямого ефіру на одному із телеканалів Микола Маломуж давав скайп-інтерв'ю. Все б нічого, коли б колишній керівник зовнішньої розвідки України випадково не "засвітив" своє спіднє під час прямого ефіру. Інтернет скористався нагодою досміятися, й ось що із цього вийшло

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини