MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 червня 2016

1605 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 21 червня

Санкції проти Росії мають тривати: Порошенко зустрівся з Олландом

Головні теми: виконання Мінських угод, санкціі, безвізовий режим. Питання звільнення заручників повторюється і звучить кілька разів – для нас долі украінців це ключовий пріоритет. Безпекові і гуманітарні компоненти Мінських угод є важливими і першочерговими в контексті імплементації політичного блоку угод. Також президенти обговорили можливість нової зустрічі в нормандського форматі . Важливо – говорили, що санкціі проти РФ мають тривати до повного виконання Мінських угод.

Який вигляд мають пляжі Євпаторії в розпалі курортного сезону. ФОТОФАКТ

За минулих років, до окупації Росією Криму, в червні ніде було яблукові впасти, цьгоріч же – як виметено. В інформаційну добу необов'язково покладатися на чиїсь слова, можна самотужки зайти на першу-ліпшу веб-камеру й переконатися, що пляжі смутні та малолюдні. А набережні в жалюгіднім стані. Наприклад, он у Сімеїзі місцевий блогер опублікував відео, де видно, якою є тамтмешня набережна.

"Вони не розуміють": як в Одесі відмовили в перегляді українського телеканалу через "немісцевих"

Тобто в Україні, в українському місті вам можуть відмовити в перегляді українського телеканалу, тому що "вони не розуміють". Люди із країни, що відкусила у вашої частину території, вони мають преференції. Вони ж туристи, вони башляють. Війна закінчиться тоді, коли в таких дрібницях, як перегляд футбольного матчу, не поставатиме питання про те, який канал використовувати. Коли за відсутності самоповаги буде хоча б повага до тих, хто його має. 

Foreign Policy: Історія України в надійних руках

Найважливіший висновок, що його Коен зробив у своєму матеріалі, полягає в тому, що я обмежую доступ до архівів для того, щоб зміцнити свою версію історії України. Деякі дослідників висловили заклопотаність із приводу можливості введення закону про декомунізацію. Минув рік, і за цей рік не було жодного випадку обмеження академічної свободи або доступу до архівів. Все тому, що закон не допускає цього. На противагу всьому цьому, число науковців і журналістів, дослідників із-за кордону зокрема, які отримали дозвіл працювати з архівами КҐБ, значно зросла.

Українці зловтішаються з поразки росіян? Нема чого дивуватися

Яка війна? Який Майдан? Це не причини. Війна з Майданом це тільки загострили й довели до абсолюту. Але точно не визначили. А визначили давно. Ну, не стали українці вболівати проти росіян РАПТОМ. Усі відомі мені українці все життя поводяться так. Українці не вболівають за Росію або за російські клуби. Ніколи. Якщо українець вболіває за Росію в якомусь із видів спорту, це означає, що в нього складна ідентичність. Або люблячі родичі в Росії. Або він прихильник політики Путіна. Або ще щось – наприклад, релігійна солідарність.

Шуфрич програв суд щодо будинку Сікорського

Світлина – "Голосу України"

Шуфрич програв суд щодо будинку Сікорського! Апеляційна справа тривала півроку. Деяких судових засідань доводилося чекати по чотири-п'ять годин. Тепер садиба Сікорських має бути звільнена від недобросовісного орендаря. Що далі: далі повинен бути складний етап відновлення будинку і створення там музею авіації!

Найкращі українські художники малюють "інакшого" Івана Франка. ФОТО

Мабуть і не зможу перерахувати всі видатні проекти, до яких Марічка причетна: вона ілюструє (і навіть сама пише!) дитячі книжки, це її акварелі були на стаканчиках у Макдональдзі і сітілайтах з рекламою Київського зоопарку, від поштівок і торб з її малюнками перехоплює подих – настільки вони гарні. Маючи комерційний успіх, Марічка в той же час незмінно йде назустріч бентежним ідеалістам-волонтерам, як я. Результат: стиль Днів української культури і ось тепер – "інакший" Франко.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини