MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 червня 2016

2343 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 29 червня

Під посольством Туреччини в Києві з'явилися квіти в пам'ять про жертв теракту в аеропорту Стамбула. ФОТО

Вранці 29 червня люди почали приносити квіти до посольства Туреччини в Києві в пам'ять про жертв теракту, що стався в міжнародному терміналі аеропорту "Ататюрк" в Стамбулі ввечері 28 червня. В міжнародному терміналі аеропорту Стамбула в результаті атаки смертників сталися два вибухи.

Там, де нас нема: Василь Сліпак – людина принципів, він жив Україною й помер за неї

Василь Сліпак належав саме до цього тонкого суспільного прошарку аристократів духу, що живуть принципами. Тим, хто існує від кар'єрного призначення до премії, від крутої автівки до престижного відпочинку, його не зрозуміти. Слава, кар'єра, оплески, популярність – Василь усе це мав, але ніколи самопросуванням не опікувався. "Україна понад усе" не було для нього банальним гаслом. Він жив Україною і помер за неї. Найкращою пам'яттю про Василя буде подальша боротьба за Україну й ті ідеали, які були для нього святими. Україна має не лише навчитися визнавати своїх героїв, зокрема й добровольців, але й привчити поважати їхню пам"ять своє чиновництво. Так переможемо.

Виграти час: Ердоган не вибачався за збитий російський літак

Ердоган - розумний президент. Він знає, що Путін – людина, яка не забуває образ і не вірить у жодні вибачення. Злість на Ердогана російський президент вже зачаїв, і нічого з цим не зробиш. Путін ніколи не пробачить Туреччині збитий літак. Зважаючи на це, і розуміючи, що потоку російських туристів до Туреччини не відновити (хоча вони небагато втратили, зумівши перелаштуватися на внутрішній туристичний потік), Ердоган намагається виграти час.

Перевізник з Івано-Франківська взяв на себе місію повертати тіла солдат з моргів Донбасу

Арсен розповідає, що за два роки між такими як він перевізниками вже добре налагоджена робота. Співпрацюють також з командирами бригад, іншими волонтерами, з моргами. Вони й спроваджують батьків загиблих до таких перевізників. Ще Мартинюк говорить, що мають співпрацю з волонтерами гуманітарної місії "Чорний тюльпан", яка створена при Міноборони. Каже, що вони нерідко й під обстрілами шукають тіла. Потім транспортують до місцевих моргів. А звідти вже такі, як Арсен, везуть тіла загиблих додому.

Комуністку Александровську посадовили в клітку. ФОТОФАКТ

У Харкові затримано колишню нардепку від КПУ Аллу Александровську за підозрою в посяганні на територіальну цілісність України та спробу підкупу депутатів. Наразі оголошено підозру за вказаними статтями колишній нардепці Верховної Ради України ІІІ-VI скликань від КПУ та її синові Останній, за інформацією слідства, переховується на території Російської Федерації. За попередніми даними, вказані особи намагалися вплинути шляхом підкупу на керівництво та депутатів місцевих рад. Місцеві обранці мали за хабар прийняти на сесіях звернення до Верховної Ради України та Президента України про прийняття змін до Конституції з питань федералізації.

Для кого на День Конституції співала нардепка Білозір. ФОТО

Поруч зі співачкою-нардепкою на святкуванні – той, хто припустився такого зловживання, – перший заступник голови партії "Нові обличчя" і заступник міського голови Ірпеня колтшній регіонал Дмитро Христюк (фото із соцмережі Facebook). Його начальник, міський голова Ірпеня Володимир Карплюк, був ініціатором горезвісної реконструкції парка, і є фігурнїантом низки більш гучних кримінальних справ, наприклад – щодо крадіжки 15 га земель лісового фонду. В рамках цієї справи прокуратура нещодавно провела обшуки в кабінеті мера.Очевидно, що підспівувати таким людям – це майже те саме, що їздити на концерти в ОРДО чи окупований Крим.

"Мудрість народних" – нова підбірка політичних карикатур Богдана Процишина. ФОТО

Мудрість народна – безкінечна. І народ наш безкінечний у своїй мудрості. От тільки у день виборів з 08:00 до 20:00 як порОблено... Отож, презентую збірочку "Мудрість народнИХ". Видання друге. Доповнене.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини