MENU

Гитлеру было легче, чем Януковичу - Бригинец

1513 1

Депутат Киевсовета Александр Бригинец, который голодает уже 9 день, обратился с открытым письмом к Виктору Януковичу.

Своё письмо, опубликованное на блогах и странице в Facebook Бригинец представил так: «Вежливое письмо диктатору в 14 день голодовки лидера оппозиции Юлии Тимошенко и в 9 день моей личной голодовки».


Полный текст письма:

 

«Пане Президент!

Не треба робити країну посміховиськом!
Не варто ставити під загрозу майбутнє України, Вас особисто, Ваших дітей і онуків!

Коли Ваші чиновники роблять висновок, що побиття лідера опозиції незаконно ув’язненої Юлії Тимошенко не було, лише на підставі свідчень учасників побиття, це викликає, як мінімум, здивування. 

Навіщо владі ховатися за нібито проведеним опитуванням учасників, якщо можна подивитись відео з «камерного спостерігача» про який усім відомо, і співставити все що відбувалося в камері з фотографіями синців Юлії Тимошенко. Впевнений, Ви бачили і це відео, і ці фотографії, і точно знаєте, що факт побиття мав місце. В іншому разі відео давно було б обнародуване.

Обнародуйте це відео (не підробку, як це зазвичай буває) і покарайте винних! Тоді принаймні люди думатимуть, що все, що сталося – це свавілля тугодумів-наглядачів, а не Ваша персональна вказівка.

Що стосується голодування Юлії Володимирівни, яке схвилювало все цивілізоване людство, то заяви тюремників про те, що вони не знають напевно чи голодує Ю.Тимошенко (бо вона, бач, не подала відповідну заявку) в умовах присутності камери спостереження, теж виглядає як невдалий брехливий трюк. Ви, як ніхто інший, знаєте, що у тюремних наглядачів і без камер стеження є безліч способів знати, що відбувається з ув’язненими.

Посилання на те, що в камері Юлії Володимирівни є холодильник наповнений їжею виглядає алогічним маразмом. Я голодую проти дій Ваших чиновників в тому числі і проти дій стосовно Юлії Тимошенко вже дев’яту добу. Навколо безліч кіосків з морозивом і пиріжками, міні і максі маркетів з їжею, кафе і ресторанів. Але чи має це якесь значення для людини, що вирішила протестувати? Звичайно, ні!

Невже Ви як людина, що перебувала в ув’язненні, не здогадуєтесь, яке ставлення в тюрмі до тих, кого ненавидить і боїться влада з боку деяких служак? До хворих? До тих, хто наважується на акції протесту? На голодування? Згадайте! З радянських часів усе стало лише гірше, як розповідають, в тому числі і працівники виправних закладів.

 

 

СМОТРИТЕ: ВТОРНІК C АЛЕКСАНДРОМ БРИГЕНЦЕМ

 

Наша країна, точніше Ваша влада, яка при всіх цих відомих всьому світу обставинах, намагається пошити в дурні увесь світ, в очах світу виглядає наївним самовпевненим дурником.

Якщо Ви не думаєте про майбутнє України, подумайте про своє власне майбутнє, про майбутнє Ваших дітей і онуків. Гітлер міг чинити безчинства, бо в нього не було дітей. А сам він готовий був в необхідний момент покінчити життя самогубством. А от діти і онуки Сталіна розплачувалися за помилки «вождя народів» усе своє життя.

Ви літня людина, Вам залишилося жити явно менше, ніж Ви вже прожили. Вгамуйте емоції і жадобу помсти! Будьте прагматичнішим! Не заради нас, не заради України, а заради своєї родини і себе. Бо настане час, коли Ваші ж соратники заради власного порятунку, «здадуть» Вас будь-кому, хто гарантуватиме свободу їхнім грошам.

Олександр Бригинець,
Безпартійний,
Громадянин України».

 

UAINFO

 

БРИГИНЕЦ АЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини