MENU

Олег Тягнибок, почему ВО “Свобода” борется с реальной оппозицией?

4360 10

 

 

Вітаю Вас, шановне товариство, вітаю, пане Олеже!

 

Україну знищують. Знищують духовно, ментально, економічними засобами, знищують територіально. Саме це, а також вибори, що наближаються, змушують мене написати Вам цього листа.

 

На Вашу партію, в мене великий зуб. На минулих виборах Президента України, Ваша партія, Ви особисто, пане Тягнибок, а також більш дрібні партії проукраїнського (я ще маю таку надію), спрямування, були активними акторами в провокаційній кампанії, яку провадив Іуда українського народу, Ющенко, та його, як виявилося, однодумці, Янукович зі своєю зграєю бандитів, українофобів, та комуняк. Ця кампанія вкладається в два визначення, - "проти всіх", та "всі однакові". Замість того, щоб всіма силами не допустити окупаційної влади в Україні, Ви, керуючись своїми амбіціями, навпаки, посприяли її становленню, та створили в Україні геть незрозумілий та шкідливий для неї прошарок суспільства - Кадровий резерв влади.

 

Для мене особисто, це особливо боляче, тому що, я повністю поділяю програму Вашої партії, та ії гасла, окрім пункту, щодо не вступу України в НАТО. Я був би радий, якби Ваша партія прийшла до влади, і маю надію, не зрадила би своїм виборцям, та втілювала би цю програму в життя. Але, треба дивитися правді в очи, зараз Ви не набираєте потрібної кількості голосів, щоб взяти владу у свої руки. Тому, щоб мій голос не був розподілений між всіма партіями, які потрапляють в парламент, в тому числі і між  комуністами та бандитами, я голосував на парламентських виборах за політичну силу, яка не зовсім відповідає моїм ідеологічним переконанням, але, принаймні, вона не є п'ятою колонною, і Україна, як і для мене, є для неї рідною домівкою, на відміну від ПР, КПУ, НП, і решта промосковських та українофобських  партій. Я маю на увазі БЮТ. Хоче на місцевих виборах, голосував за "Свободу". На жаль, в Полтаві вона не набрала потрібної кількості голосів, і не потрапила в обласну, та міську, ради.

 

Але, все це в минулому. І пишу я  не для того, щоб його ворушити, та дорікати Вам. Невдовзі вибори. І політична ситуація в країні зараз набагато гірша, ніж була в 2010 році. Я вітаю, що Ви, та партія, яку Ви очолюєте, об'єднується з іншимі опозиційними силами, у боротьбі проти окупаційного режиму. В з'вязку з цим, в мене до Вас є одне запитання.

 

Я чимало часу проводжу в Інтернеті. Так, це, поки що невеличкій сегмент виборців. Десь мабуть від 5 до 10 відсотків. Це активних юзерів, які ведуть блогі, приймають участь в обговореннях. Але сюди ще можна додати і просто читачів. Вони неактивні, але читають, все що пишуть в інтернеті, роблять свої висновки, і звісно ж голосують на виборах. Їхня кількість також мабуть досягає 10 відсотків. Тому нехтувати, активними та неактивними хом'ячками, для політиків, мабуть буде нерозумно.

 

Але в Інтернеті різна публіка. Є, так звані тролі та провокатори. Чимало з них відверто працюють на владу, і з ними все зрозуміло. Хоча останнім часом їх ентузіазм та агресивність суттєво зменшилися. А ось інша група, навпаки, з наближенням виборів, все більше і більше активизується. І я вважаю, що від них буде більше шкоди, ніж від явних прихильників Януковича.

 

Це, так звані псевдо-патріоти. Вони дуже голосно кричать "Слава Україні". Б'ють себе в груди, що стояли в свій час на Майдані. Створюють співтовариства з гучними назвами, в яких публікують матеріали про Україну, про її героїв, про мову, але майже не чипають діючу владу. Прізвище Янукович, там табу. Ніяких згадок, ні гарно, ні, Боже спаси, погано.

 

Натомість опозицю, і особливо, найбільш рейтингового її лідера, Юлію Тимошенко, поливають брудом цілодобово. І в коментарях, і в блогах, і в співтовариствах. Я міг би додати для прикладу скріншоти, але мені гидко їх навіть робити. Коли все це читаєш, то навіть тоді виникає відчуття, що торкаєшся чогось брудного, липкого, огидного.

 

В цих людей нема ні моралі, ні гідності, ні совесті. Я вже не кажу про їх сатанинські нападки на жінку, яку по суті катують у в'язниці ці виродки-нелюді у владі, але своїми діями вони шкодять, скоріше всього умисно, власне Україні.

 

І тут саме цікаве, в зв'яку з чим, я і пишу цей лист саме Вам. Ці люди є прихильникамі, принаймні так вони декларують, саме ВО Свобода. Хтось з них каже, що він є членом партії, хтось, що він є діючим депутатом від Свободи у Тернопільскій та Франківській радах, хоча про діяльність Вашої партії, насправді, в своїх замітках майже не згадують. Натомість, прикриваючись гучними гаслами во славу України, та замітками про героїчні події в українській історії, вихлюпують діжки лайна на опозиційні партії, на Юлію Тимошенко та Юрія Луценка.

 

Тому, я на початку і нагадав Вам, як відбувалися вибори 2010 року. Така сама технологія може бути задіяна і на цих виборах.

 

То скажить, будь ласка, пане Олеже, панове керівництво партії, це дійсно Ваша політика? Ці люди, насправді представляють Вашу партію? Ви підтримуюте їх дії по діскредитації опозиції, по знущанню над політув'язненними? Чи є така установка партії, щодо дій цих провокаторів?

 

Ще раз кажу, я вітаю Вашу, спільну з іншими опозиційнимі партіями, об'єднавчу роботу в КОДе, де присутні і "Батьківщина", і "Народна самооборона", але, якщо насправді ці провокатори представляють Вашу партію, і Ви дійсно проводите таку політику щодо своїх побратимів, то визначення "Ганьба!" таким Вашим діям, буде дуже і дуже м'яким.

 

Якщо це не так, то мабуть Вам буде варто дати щодо цього спростування та відмежуватися від таких псевдо-прихильників “Свободи”?

 

Дякую за відповідь.

 

Петро БАНДЕРІВЕЦЬ, Полтава

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини