MENU

Черговий самосуд над винуватцем ДТП намагалися здійснити у Івано-Франківську

413 0

Якщо міліція бездіяльна, громадяни власними силами намагаються боротися з порушниками правил дорожнього руху. В Івано-Франківську вчора ввечері свідки ДТП ледь не влаштували самосуд над п’яним 24-річним водієм міні вену «Нісан», який збив у пішохідній зоні чоловіка похилого віку. У житловому мікрорайоні вулиць Паркова-Хоткевича утворилося значне скупчення людей, які заблокували автівку, що скоїла наїзд на дідуся. Обурені мешканці вимагали від працівників державтоінспекції проведення негайної медичної експертизи на місці. Але у патрульного екіпажу медичного приладу для експрес-аналізу чомусь не було. Врешті-решт дві години після ДТП було встановлено, що водій напився до стадії 1.77 проміле, що є вище за середню стадію сп’яніння.

Тільки наявність на місці події понад двох десятків міліціонерів як стримуючого чинника дозволила уникнути самосуду з боку обуреного натовпу. Правоохоронці цього разу діяли професійно і врахували вечірню ситуацію, кількість "підігрітих" алкоголем і обурених мажорським свавіллям людей. Горе-водія вдалося вивести з натовпу майже неушкодженим, якщо не рахувати кількох синців. На нього складено протокол і вилучено водійські права. Тепер залишається очікувати на вердикт суду, який вирішить, який термін водій не буде їздити самостійно. 

Валерій Павлюк, інспектор штабу УДАІ в Івано-Франківській області:

«В нас ця кількість засобів є обмежена і тому цей засіб віз наряд, який ніс службу взагалі за межами міста Івано-Франківська. Тому що якщо в нас виникають такі підозри, то переважно жителів Івано-Франківська доставляють до медичного закладу»

Іванна Леник, свідок ДТП:

«Він сідає в машину і назад їде, збиває старшого мужчину. Вони двоє вийшли з машини, так нашугали того старшого мужчину, що той тікав парком.І тоді хлопці вже скрутили водія тут і тримали, поки міліція не приїде. Але наша міліція нічого не зробила»

Ruslan Kotsaba


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини