MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 лютого 2017

1258 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 17 лютого

Україна й реформи: чому так повільно

По-перше, тому що революціонери, майданівці, не висунули в політику радикальних реформаторів. Замість цього вони передали владу найбільш ліберальним представникам старого політикуму. Тип поведінки і навички цих людей відповідають їхньому старому досвіду. За своєю природою вони не революціонери. По-друге, цінності, на яких побудовані реформи у країнах Східної Європи, збігалися з цінностями населення. Вони будували інститути на європейський лад. А в нас країна, що наближається до Європи. У населення інші цінності – цінності виживання, а не розвитку.

Ідеологічний провал: як ми програємо важливу війну

У планах із військово-патріотичного виховання української молоді також будуть у прикладах "високопрофесійні" агресії із кривавими наслідками в Будапешті, Празі, Кабулі? Що з цього приводу думає міністр оборони України? Що з того думають на Банковій? У РНБО? У Верховній Раді? В уряді? Це правильний вектор військової освіти? Ми на цих прикладах будемо виховувати майбутніх офіцерів українського війська? Панове достойники не вбачають проблеми? Тоді чекайте – після тітушні і спроб бійок будуть відстріли, а потім за українськість буде йти пряма агресія від місцевої вати. Бо поки ми не робимо нічого, ворог робить усе.

Паспорт відрази: що обурює в історії з Вороненковим

Бідний Сурков! Бідний Вороненков! Бідна його дружина – депутатка "Единой России" Марія Максакова. Уявляю, які муки і страждання відчувала вона 2015 року на власному весіллі. Нареченій довелося співати в дуеті з головою Держдуми Сергієм Наришкіним (зараз він голова Служби зовнішньої розвідки РФ) і слухати "народного артиста "ДНР", героя "республіки" Йосипа Кобзона з його привітаннями та піснями. "Ситуація в Росії – як у нацистській Німеччині", – напевно, думав тоді її чоловік, закушуючи креветками з ікрою і перепілками. "Не хочу жити у брехні і лицемірстві", – можливо, саме цей уривок з інтерв'ю закрався тоді йому в думки.

Чому замість покращення має бути поліпшення

Олександр Данилович Пономарів

Дмитро Любенко з Чернігова пише: Борис Антоненко-Давидович у книжці "Як ми говоримо" пише, що прикметник кращий стосується вроди, краси, а коли йдеться про якість певних речей, потрібно використовувати ліпший. Чи правильно це? Борис Антоненко-Давидович має цілковиту рацію. Прикметник ліпший та похідні від нього поліпшити, поліпшення варто вживати частіше, особливо коли йдеться не про зовнішню вроду чи красу. Yе варто зрікатися кирилиці, але можна розробити український варіянт латиниці для використання в певних випадках, як це зробили серби, які пишуть кирилицею, але мають і сербський варіянт латиниці.

Чому обійми такі корисні: 10 причин

Хтось стверджує, що позбутися відчуття гніву, самотності, образи чи внутрішнього негативу можна переглядаючи фільми, слухаючи улюблену музику або ж для цього має минути певний час. Але все набагато простіше – дозвольте комусь вас обійняти. Адже обійми приносять неабияку користь організму. Цікаво, яку саме? Тоді читайте далі. Так звана терапія обіймами – надзвичайно дієвий метод лікування. Дослідження показують, що обійми, як і сміх, ефективні під час лікування різних недуг, а також допомагають позбутись депресії та стресу.

Як суспільство укладає зі владою угоду – корупційну

Маємо ринок, в якому море низькоякісних послуг і товарів незрозумілого походження, завезених нелегально і продаваних по-чорному. Таким чином, у суспільства є суспільний договір зі владою – корупційний. Цю угоду підписують щоразу, коли дають хабара або сплачують відкат. Тому влада незворушно мовчить, перебуваючи в цілковитій певності, що раз суспільний договір є і підписаний – його треба виконувати, а не наполягати на зміні умов. І чисто по-пацанськи – вони мають рацію.

Як комуністи можуть прислужитися Україні

Отже, план такий. Ми даємо громадянство України всім комуністам. Усім. Комуніст? Так! Отримуй громадянство. Я не знаю, навіщо комуністам громадянство України, але знаю, що комуністи дуже люблять халяву. Спільна власність на засоби, які заробив не ти,тощо. Щойно комуністи дізнаються, що громадянство дають на дурняк, відразу вишикуються в чергу (комуністи дуже люблять шикуватися в чергу) й отримають українське громадянство. Після цього оголошуємо, що всім комуністам даємо квартири. Задарма. Комуністи дуже люблять задарма, особливо якщо це квартира

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини