MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 червня 2017

1726 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 29 червня

Абітурієнт-2017. Сьогодні в Україні стартує кампанія зі вступу до вищих навчальних закладів

Як розповіла міністр освіти та науки Лілія Гриневич, абітурієнти мають створити електронні кабінети та можуть подати 9 заяв на 4 спеціальності, причому до різних вишів.

"Якщо з дому абітурієнт не може самостійно створити електронний кабінет, чи не має доступу до мережі інтернет, у приймальних комісіях працює служба технічної підтримки", – зауважила міністр.

Реєстрація відбувається на сайті ez.osvitavsim.org.ua. Цього року також діє система пріоритетності, коли абітурієнт визначає за шкалою від 1 до 9 пріоритетність своїх заяв до вишів, де 1 – найвища пріоритетність.

Є інформація про підготовку вбивства Януковича в разі перетину ним українського кордону – адвокат

Захист екс-президента України Віктора Януковича має інформацію про підготовку його вбивства в разі перетину українського кордону. Про це заявив адвокат Януковича Віталій Сердюк під час засідання Оболонського районного суду у справі про держзраду колишнього глави держави

Жданов про вбивства Шаповала і Возного: "Йде війна спецслужб"

За вбивством командира спецназу Головного управління розвідки, полковника Максима Шаповала та за підривом автомобіля на Донеччині у результаті якого загинув полковник СБУ Юрій Возний стоять спецслужби Російської Федерації.

Таку думку у коментарі UAINFO висловив військовий експерт Олег Жданов.

Зона вільної торгівлі між Україною та Канадою запрацює з 1 серпня, - посол

З 1 серпня почне діяти Угода про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою, про що канадський уряд повідомив українське посольство.

 "Канада зробила свій подарунок нам до Дня Конституції: ми отримали урядову ноту про завершення всіх внутрішніх процедур для набуття чинності Угодою про вільну торгівлю", – повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко.

Atlantic Council: О кибератаке на Украину

Массовая кибератака, которая ударила по общественному транспорту, центральному банку, правительственным учреждениям, государственному дистрибьютору электроэнергии и государственным фирмам Украины 27 июня, служит мощным напоминанием о том, какой степени хаос могут устроить злоумышленники путем воздействия на пользователей самого простого уровня, об этом заявил аналитик Atlantic Council...

"Літо, риба –  привіт". У відомій мережі ресторанів Києва сталося масове отруєння гостей

У Києві в ресторані "Євразія", що знаходиться біля цирку, кілька людей отруїлися суші. Про це написав журналіст Сергій Сапко.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини