MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 червня 2017

1193 0

Шановні читачі, до вашої уваги –  традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 червня

Ситуація в зоні АТО загострюється: один воїн загинув, ще шістеро зазнали поранень

Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається складною. Впродовж минулої доби російсько-терористичні бандформування 22 рази обстрілювали підрозділи ЗС України вздовж усієї лінії зіткнення. 

Враховуючи тривалість та щільність окремих обстрілів, можна констатувати загострення ситуації на деяких ділянках лінії фронту. Неодноразово бойовики застосовували вчора й важку артилерію та інші засоби ураження, які заборонені Мінськими угодами. Особливо гаряче було на Донецькому напрямку.

110 років Роману Шухевичу: незламність, сила, актуальність


Сьогодні Україна відзначає 110 річчя з дня народження славетного Українця, генерал-хорунжого Української Повстанської Армії Романа Шухевича.

Важко повною мірою осягнути внесок Шухевича в становлення української державності та незалежності, бо спочатку треба усвідомити час, в який Українська Повстанська Армія під його проводом вела боротьбу: Друга Світова Війна, Україна затиснута між двома найстрашнішими в історії людоненависницькими режимами - СССР та Третім Рейхом.

Шухевич розумів, що його боротьба - шлях в один кінець: або перемога, або смерть. Це розуміли і повстанці, яких під командуванням Шухевича налічувалось більше ста тисяч.

Український веслувальник Артем Баландін здобув "золото" юніорського Євро-2017

У Белграді (Сербія) відбувся Чемпіонат Європи-2017 з веслування на байдарках і каное серед юніорів (U-19) та молоді (U-23). У змаганнях взяли участь понад 800 спортсменів з 37 країн.

Артем Баландін (на фото) здобув золоту нагороду в екіпажі українського каное-четвірки на дистанції 500 м.

У зоні відчуження продовжують гасити пожежу. ВІДЕО


Пожежа на території зони відчуження розпочалася вчора, 29 червня. Попередньою причиною назвали загоряння решток деревини та лісової підстилки під час проведення технологічної вирубки лісу для прокладання залізниці.

Сіманський про подання Луценка на нардепів: "Влада, відчуваючи наближення виборів, вирішила радикалізуватися в публічній площині"

До кінця поточної сесії ВРУ не проголосує за зняття недоторканності з шести народних депутатів, подання щодо яких до парламенту вніс генпрокурор Юрій Луценко.

Таку думку у коментарі UAINFO висловив політичний експерт Дмитро Сіманський.

"Немає жодних шансів, що Верховна Рада проголосує за подання генерального прокурора", - сказав Сіманський.

Експерт: "Вчорашня влада все тісніше сплітається з нинішньою. Справа проти Януковича - показовий процес"

Ініційований ГПУ судовий процес проти Віктора Януковича - це показовий процес "поза очі", а не спроба реального розслідування злочинів режиму екс-президента.

Таку думку у коментарі UAINFO висловив політичний експерт Дмитро Сіманський.

"Є такий анекдот. Зустрічаються двоє людей і один другому каже: "Ти знаєш, отой Петро поза очі тебе називає нехорошою людиною". Другий йому відповідає: "Нехай поза очі він хоч навіть б'є мене". Цей анекдот, на мою думку, доволі точно описує реальний стан справ в питаннях розслідування злочинів режиму Януковича", - розповів експерт.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини