MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 2 серпня 2017

1559 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 2 серпня

Трамп підписав нові санкції проти Росії

Президент США Дональд Трамп підписав закон про нові антиросійські санкції. Згідно з інформацією на сайті Bloomberg, який посилається на чиновника Білого дому, Трамп підписав закон, але до нього додається додаток із застереженнями від адміністрації президента щодо наслідків та конституційності деяких положень. Зокрема, що закон посягає на повноваження президента і може зашкодити співпраці США з союзниками. Нові американські санкції також стосуються Північної Кореї та Ірану. У Білому домі офіційно підтвердили те, що сьогодні, 2 серпня, президентом США Трамп підписав закон про введення нових санкцій проти Росії, КНДР та Ірану.

Чому надання Україні американської зброї не спровокує Росію

Зараз багато хто боїться спровокувати Москву. Але американський спецпредставник з питань України Курт Волкер дав дуже чітку відповідь на всі побоювання: "Росія вже тут, її спровокувати вже не можна". Пан Путін може спровокувати себе сам у десять разів більше, ніж Україна.Американською зброєю спровокувати Росію неможливо. Надання такої зброї – це фактор стримування. На що ми можемо спровокувати Росію? На застосування авіації? Тоді це буде відкрита війна, після якої підуть санкції, і зовсім не нинішнього масштабу. Путін не піде на відкриту фазу бойових дій за участю Росії. У такому разі він буде змушений визнати себе стороною конфлікту, зокрема й у рамках Нормандського формату. Він стане стороною конфлікту в Раді безпеки ООН, втративши право блокувати резолюції, що стосуються цього конфлікту. Путін боїться цього.

На Закарпатті скоротили робочий день через спеку

"Відсьогодні  й до наступного четверга, згідно з моїм розпорядженням, робочий час на Закарпатті скорочується на годину", – написав Москаль. Причиною тому стала пекельна спека, яка прийшла до України. Так, на переважній частині Закарпаття очікується до плюс 36 градусів тепла, а в південних районах до 38 градусів спеки. За словами Москаля, недопрацьовані години будуть перенесені на кінець серпня. Також голова Закарпатської ОДА пожартував, що у зв'язку зі спекою звертатися до шаманів влада області не буде. "Звертатися до шаманів ми не будемо, офіційно запроваджувати сієсту теж поки не готові, але якось реагувати на цю неймовірну спеку все-таки треба", – написав Москаль.

Баржа з кавунами: що лишається поза увагою загалу

Мені взагалі це подобається все більше. Вже багато тижнів головними ньюзмейкерами української мережі виявляються події всередині України, і події, пов’язані зі змінами на краще, байдуже, "зрадою" чи "перемогою" вважають їх темпераментні дописувачі соцмереж. Довгожданий безвіз. Прихід-неприхід в Україну дешевих авіаліній. Тепер ось ця "баржа з кавунами", рух якої Дніпром відслідковують блогери всіх прибережних міст. Коли я пишу ці рядки, вона за їх даними пройшла хапорізькі шлюзи та прямує на Дніпро. Прогнозую, що вистрелить ще якась хвиля, коли повернуться автомобілісти, що зараз поїхали у відпустку в Карпати чи на море своїм авто і несподівано виявили, що дороги, якими вони їдуть – відремонтовані, нові, нерозбиті ваговозами.

Як ми повинні любити: 7 порад від письменника

Автор книги "Мистецтво любові" не просто аматор, який з якогось дива вирішив розповісти людству, як потрібно любити. Еріх Фромм – соціальний психолог, науковець та практик. Жив і творив у ХХ столітті, його ідеї актуальні донині. І, здається, будуть такими завжди. Книга "Мистецтво любові" складається з двох частин: теоретичної та практичної. Автор системно підходить до питання любові, тож спочатку детально аналізує всеможливі теоретичні аспекти любові. Наводить декілька класифікацій цього високого почуття: любов між батьками і дітьми, братня любов, материнська любов, еротична любов, любов до себе та любов до Бога. Далі, у прикладній частині, дає конкретні поради, як виховувати в собі здатність любити.

Російські окупанти й колаборанти обстріляли житлові квартали Зайцевого. ФОТО

Учора близько 22:00 під час обстрілу позицій сил АТО в районі селища Зайцевого під вогонь загарбників також потрапили житлові квартали населеного пункту поблизу КПВВ "Майорск". Внаслідок обстрілу російських окупантів і колаборантів зі станкових протитанкових гранатометів і крупнокаліберних кулеметів було пробито дах та посічено осколками стіни житлового будинку по вулиці Майорській. На щастя, ніхто з господарів оселі не постраждав. Загарбники, нехтуючи всіма нормами міжнародного гуманітарного права, вкотре ставлять під загрозу життя та здоров’я цивільного населення.

Як живе чоловік, у якого лише 50 речей. ФОТО, ВІДЕО

З кожним переїздом я брав з собою все менше речей. Поступово мій гардероб зменшився до двох пар трусів, шкарпеток і взуття. Ще є дві футболки і два комбінезони – літній з короткими рукавами, зимовий з довгими, – плед і рюкзак. Ось, мабуть, і все. Речі я купую в магазині спецодягу, тому вони білого і жовтого кольору – це, до речі, дуже практично. Я можу прати все разом: кольори не тьмяніють, і я зберігаю енергію. Сплю я зазвичай на надувному матраці. Навіть зараз, будучи власником плюс-мінус п'ятдесяти речей, я регулярно себе питаю – потрібен мені цей плед або я можу обійтися без нього? І найчастіше від чогось відмовляюся. Мій процес позбавлення від зайвого триває понад двадцять років.

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини