MENU

Щоби ті, хто здирає з нас гроші, поховали свої родини — бабуся плаче у аптеці

402 2

Такий ось натуралізм, хлоп'ята... 

Те, що аптеки в сучасній Україні - різновид узаконеного грабунку, зрозуміло з того, як у нас їх багато. “Бізнесмени" не морочать собі голови виробництвом товарів або наданням послуг. Вони хочуть 100 і 200 відсотків навару. В українському аптечному бізнесі подонки заробляють на всіх, кому ніде подітися, шляхом нон-стоп підвищення цін. По 2-3-5 гривень за тиждень. Ніби не примітно. А гнидам капає... Побачив сьогодні таку реакцію на безпрєдєл в білих халатах. 

Запитується старша жіночка, скільки коштує мазь "Віпратокс". Провізорка називає вартість, а та каже:

- Як? За три дні ціна підскочила на 3 гривні?

Провізорка розвела руками, а жіночка каже:

- Хочу одного. Щоби ті, хто здирає з нас гроші, залишилися мільйонерами, але най поховають свої родини і щоби дивилися, як вони перед тим мучаться.

Таке трохи ошелешило. Крім цієї жіночки, в аптеці було може з десять чоловік. Аптекарка, вигукнувши "як ви можете таке казати", почала з розгубленою посмішкою шукати підтримки серед покупців. Я стояв за жіночкою і розвернувся до людей, і не побачив жодного осудливого погляду в бік старенької. Зрештою, я і сам її не засуджую. Вона просто проявила своє емоцію на безпрєдєл. Судячи з того, як швидко у нас розплоджуються аптеки, а цьому бізнесі копійки не заробляють... 

Між іншим, я стояв за "Долобене". Взяв за 65 грн. Перед тим, як написати цей пост, мав розмову з сестрою з Варшави - у них "Долобене" коштує не повних 40 гривень. А зарплати і пенсії там значно більші... І пишу я цей пост не для того, щоби розповісти ще одну з теперішніх бувальщин - з таким ми зустрічаємося щодня. 

Просто, якщо у нас і далі всі безкарно робитимуть, що хочуть, то, після останніх подій в Туреччині, всіх дурнів на світі почнуть називати українцями... Курва, до того, йде!

Олег УЩЕНКО 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини