MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 серпня 2017

701 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 29 серпня

Прогноз на новий політичний сезон: Рада повернеться до вимог МВФ, демократії буде менше

В новому політичному сезоні, який розпочнеться 5 вересня, Верховна Рада України повернеться до виконання вимог МВФ. Зокрема, парламентом будуть розглянуті пенсійна, медична, земельна та судова реформи.

Про це у ході прес-конференції на тему "Тенденції тижня: прогнози" заявив директор Центру політичного маркетингу Василій Стоякін.  

Політолог зазначив, що не готовий із абсолютною впевненістю стверджувати, які саме законопроекти будуть прийняті, а які – ні, відмітивши лише, що на його думку "із земельною реформою буде глухий кут, а все інше протягом наступної сесії, швидше за все, вдасться прийняти".

Рік на службі в президента

Сьогодні виповнюється рівно рік, як Ігор Райнін очолив Адміністрацію президента. 29 серпня 2016 року він змінив на цій посаді Бориса Ложкіна.

З офіційного сайту Петра Порошенка доволі проблематично дізнатись, чим Ігор Львович займався весь рік, очолюючи адміністрацію на Банковій. Слово «Райнін» протягом року на сайті президента згадувалося лише 14 разів. У більшості випадків це стосувалось його зустрічей з іноземними делегаціями та послами, ще декілька разів прізвище діючого голови АП згадується у новинах про діяльність Порошенка.

Як зникають міста, або Як влада позбавляє переміщених осіб соціальних виплат

Моє місто перестало існувати— згідно з розпорядженням Кабміну та офіційними листами українських держустанов воно не знаходиться ні на окупованій території, ні на лінії зіткнення, а на підконтрольній Україні території його не знайти. Наше місто зникло, розсмокталося, чи вознеслося прямо під час обстрілів? Щоб отримати документ, що в цьому місті іде війна, моя сестра протягом місяця надсилає запити в різні установи. Вона збирає документальні свідчення, як то фотографії зруйнованої школи або новини, щоб подати до суду та довести факт війни на території нашого міста та вимагати відповідальності за те, що його не має в списках непідконтрольних міст. Далі про все по порядку...

Нардеп: Якісна робота теплових мереж – це щось "одне", а діяльність "Київенерго" – щось "зовсім інше"

Коли ми скаржимося на якість теплозабезпечення столиці, більшість із нас навіть не підозрює, що такий його показник, як ефективність, відображений у нормативних документах.

Так, у 2001 році між Київською міською держадміністрацією та "Київенерго" укладено Угоду щодо реалізації проекту управління та реформування енергетичного комплексу м. Києва. Офіційний документ містить свідчення про, зокрема, такі зобов'язання відомого монополіста: "Здійснювати ефективні дії щодо експлуатації, відновлення, збереження, покращення та приросту" його майна. Проте, якісна робота теплових мереж - це, як казав герой однієї відомої кінострічки, - щось "одне", а діяльність "Київенерго", як ми з вами відчуваємо та бачимо, - щось "зовсім інше". Що з цим робити? 

Секрет життєвого успіху від нардепа Хомутинника: як екс-регіонал втричі збільшив свої статки

Як зробити бізнес, політичну кар’єру, потрапити у список найбагатших українців і домовитися із будь-якою владою. Секрет життєвого успіху від нардепа Віталія Хомутинника.

На початку серпня стало відомо, що Генеральна прокуратура розслідує, чи не ухилявся від сплати податків народний депутат Віталій Хомутинник, голова депутатської групи "Відродження". Суд дозволив провести позапланову перевірку депутата з питань дотримання ним податкового і валютного законодавства за останні вісім років. Крім того, суд надав доступ Генпрокуратурі до його декларацій за 2015 і 2016 роки.

Україна вибрала фільм-номінант на премію "Оскар-2017". ВІДЕО

Україна висунула драму "Рівень чорного" на "Оскар" у номінації "Найкращий фільм іноземною мовою". Про це повідомляє 112.ua. Режисером фільму є Валентин Васянович, раніше він брав участь у створенні однієї з найбільш успішних картин українського кіно "Плем'я".

 

Про перемогу української гастрономії

Україна вперше в історії отримала акредитацію на найголовніший чемпіонат з авторського морозива Coppa del Mondo della Gelateria (Gelato World Cup), що проходить раз на два роки в Ріміні (Італія). У чемпіонаті бере участь 18 національних команд. Перемагають тільки італійці (вони ж – найбільші виробники морозива в ЄС – 19% ринку) і французи (як головні експерти в десертах). (https://goo.gl/bB66g8)

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини