MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 жовтня 2017

1076 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 13 жовтня.

Дацюк: Розкол України дуже імовірний

Ми знову напередодні чергового бунту, який знову навряд чи управляється громадськими активістами концептуально та програмним чином. Чим же нинішня ситуація відрізняється від ситуації до Майдану 2010-2013-их років та від ситуації 2014-2016-их років? Не дивлячись на деякі реформи за європейськими зразками в Україні, олігархізація економіки, корупція влади та чиновницько-олігархічне здирництво щодо громадян не менші, а за деякими даними навіть більші, ніж в 2010-2013-их роках.

Єдине, що обєднує Крим та Каталонію, це літера "К" у назві, – Аtlantic Сouncil

Єдина схожість полягає в тому, що законність голосування в обох регіонах поставлена ​​під сумнів. Подальші порівняння будь-якого роду будуть спробою провести паралель між історичними подіями, які відрізняються також як стилі керівництва Сталіна та Ганді. Фактором, безповоротно дискредитує кримський референдум з питання приєднання до Росії, є насильство. Регіональні інститути були окуповані, федеральний уряд роздроблене за допомогою російських військових, супротивників вбивали, місцеві ЗМІ закрили, а населення півострова залякали, розставивши солдатів з автоматами Калашниковим на кожному розі.

Росія ніколи Заходом не була і не буде – політолог

Захід ніколи не вважав, не вважає і не буде вважати Росію "своєю". Ці речі необхідно визнати як природні, нормальні.

Інша справа, що території Росії і Заходу змінювалися, розширювалися або зменшувалися. По-різному називалися держави на цих територіях: імперіями, спілками. Одні розпадалися, інші виникали. Між ними періодично виникали війни. Нам, українцям, в цьому відношенні сильно пощастило. Ми знаходимося на кордоні між Росією і Заходом і можемо отримувати вигоду від такого географічного розташування.  Але...

Коханівський: 14 жовтня мають проходити політичні акції боротьби з внутрішнім окупантом

Те, що День захисника України відзначають на державному рівні саме 14 жовтня – абсолютно правильно, вважає очільник Добровольчого Руху "ОУН" Микола Коханівський. "Вся наша історія говорить про те, що таким днем має бути 14 жовтня. Це визначне козацьке свято, в цей день була створена легендарна армія безсмертних і нескорених – Українська повстанська армія. Тому очевидно, що, відповідно до наших військових традицій, День українського вояка мусить бути саме в цей день. Не 23-го ж фєвраля нам святкувати…", – сказав він у коментарі UAINFO...

Якими автомобілями володіють представники української політеліти

З моменту Революції Гідності пройшло більше трьох років. У ці роки автомобільний парк органів влади зростав семимильними кроками. Безумовно, це відбилося і на українському бюджеті, з якого на ці цілі було виділено сумарно близько 500 000 000 гривен. Інфографіка відображає виключно ті автівки, які вказали можновладці в деклараціях за 2016 рік.

День захисника України: 10 тематичних фільмів, які можна переглянути на свята

Цієї суботи, 14 жовтня, Україна буде відзначати відразу два найважливіших і пов'язаних між собою свята – День захисника України і День козацтва. З цієї нагоди у Києві та інших великих містах відбудуться святкові заходи, а в понеділок оголошено додатковий вихідний. Займатися в будь-якому випадку буде чим, але якщо ви все ж вирішите вдатися до пасивного відпочинку, ми зібрали для вас тематичну добірку фільмів. Увійшли до неї, природно, картини про українських козаків і про захисників, зокрема не лише реальних, але і казкових.

Синоптик: На Покрову – дощ та похолодання, з понеділка – бабине літо

На Покрови в Україні погода погіршиться. 14 жовтня практично скрізь похолодає. Особливо у північних та північно-східних областях - Житомир, Київ, Чернігів, Суми, Харків, Луганськ (плюс райони та села навколишні). Очікується у перелічених областях-районах протягом дня лише +8+12 градусів.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини