MENU

Коротко про дев'ять фільмів-номінантів на Оскар-2018

2967 0

Подивився всі 9 номінантів на Оскар-2018 в категорії кращий фільм. По кілька слів у послідовності від улюбленого до не.

1.Леді Берд. Улюблений серед номінантів. Легкий, чуйний, світлий, повертає в підлітковий вік, повністю підкупляє природністю. Оскар за головну жіночу роль хочу Сірші.

2.Три білборди. Гра акторів, сценарій, тема – дуже кльово. Головна акторка в цьому образі була в Що знає Олівія, тому її шикарна роль для мене не нова. Оскар за чоловічу роль другого плану Роквелу? Оскар за оригінальний сценарій.

Читайте також: Один із претендентів на "Оскар" став тріумфатором церемонії вручення нагород кінокритиків США

3.Дюнкерк. Епічний, фільм-мистецство, цілісний, суцільне крещендо, війна без війни. Оскар за режисуру.

4.Форма води. За сукупність всього. Думав, буде на передостанньому, але цей фільм ніби спеціально під весь спектр номінацій на Оскар зроблений. Сильна головна жіноча роль. Думаю тут Оскари за операторську роботу, костюми, і певно за кращий фільм.

5.Примарна нитка. Дещо розчарування. Хоча добре обіграно метафори кохання. Оскари хіба що за музику Джоні Грінвуду.

6.Темні часи. Весь фільм навколо Черчіля-Олдмена. Кілька добрих сцен, кілька влучно вмонтованих цитат. Олдмен головний кандидат на Оскар за головну чоловічу роль. І Оскар за кращий грим, поза конкуренцією)

7.Клич мене своїм ім'ям. Не зайшло. Після горбатої гори тема просто кохання між геями "затерта", та ж сама чоловіча сорочка обігрується. Кінцеві титри сильні справді. Хоча певно Шаламе єдиний конкурент Олдмена за кращу чоловічу роль.

8.Секретне досьє. Фільм-діалог. Це не моє, тому не зміг оцінити якихось переваг. Стріп міцна, але не отримає Оскар за головну жіночу роль, у Леді Берд, Формі води і Трьох Білбордах сильніші ролі.

9.Геть! Слабкий жеж фільм, ну. Кілька жорстких проколів. Жахливчик, який не лякає. Тема афро-американців у нас не актуальна.

Читайте також: 10 фильмов для женщин, которые стоит посмотреть в одиночку

Оскар за монтаж звуку, за зведення звуку, за саундтрек мають поділити Дюкнерк, Примарна нитка (Джоні Грінвуд!!) і може Форма води.

Не бачив інший номінантів на повнометражний мульт, але Таємниця Коко – це надзвичайно сильна картина.

Павло КОРОБЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини