MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 березня 2018

2850 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 березня

Судову реформу – провалено

26 березня Громадська рада доброчесності (ГРД) заявила про вихід із процесу кваліфікаційного оцінювання суддів. Цей крок членів громадського органу – ключового в процесі проведення судової реформи – став логічним наслідком нехтування Вищою кваліфікаційною комісією суддів (ВККС) вимог громадськості стосовно очищення судової влади. Своїми діями ВККС фактично нівелювала всю судову реформу. Більше того, недоброчесні судді та представники органів суддівського врядування організували масштабну кампанію з дискредитації ГРД, ми вже бачимо, як на захист неправомірних і огидних дій представників старої судової системи стають цілі ботоферми в соцмережах.

"Америке кирдык": що публікувала в соцмережі людина, яка втратила в кемеровській пожежі всю сім'ю

Один із найвідоміших персонажів в історії з пожежею в Кемерові – це Ігор Востріков. Його відео гуляє інетом, місцева влада звинуватила його в "піарі на пожежі”. Трагічна доля, якій співчувають і в Московії, і в Україні. Але… Зайдімо до нього на сторінку у "Вконтакте" – й відмотаймо час трохи назад. І що ж ми бачимо? А бачимо ми ось що. Останній репост, як бачимо, буквально кілька тижнів тому. Отак. А ще три з половиною роки тому йому було красиво, що їхній триколор висить у Криму й на Донбасі.

Останніми днями загарбники загострюють ситуацію на фронті російсько-української війни

Лише за минулі три доби, загарбники понад 100 разів порушували режим припинення вогню. По позиціях ЗС України випущено більше 40 снарядів і мін. Фіксуються випадки роботи ворожих снайперів. Опівночі 26 березня окупанти відкрили провокаційний вогонь по українських позиціях поблизу селища Станиці Луганської, аби вкотре уникнути розведення сил і засобів. Про зазначене українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ. Зі свого боку підрозділи ЗС України чітко дотримуються Мінських домовленостей і не реагують на провокації з боку окупаційної адміністрації РФ.

Повернення зі своєї війни: коли не складається пазл

Шматочок, забарвлення та форма якого раніше давали йому змогу чітко вписуватися в картину світу навколо. Бути витіюватою частиною шестірні великого міста на кадрі з фільму в стилі стімпанк. Або клаптем синього неба поля на пасторалі власного життя десь на Прикарпатті. …Аж раптом ця людина стає річчю в собі, відірвавшись від звичного оточення, яке вона нібито органічно доповнювала і яке, своєю чергою, повністю пояснювало кожну її рису. Бо залишається сам на сам із власною новою реальністю. Усі фарби тут випалює сонце або вимивають дощі. На колись яскравій палітрі, вже майже нейтрально сірій, залишаються плями бруду та крові. Потім усе вкриває чорна кіптява.

Журналістка: ВККСУ заблокувала виконання вимог Революції гідності через свій неконституційний регламент

ВККСУ не має законних повноважень вказувати Громадській раді доброчесності, як працювати, як оформлювати документи тощо. Однак у ВККСУ написали "регламент", яким встановлюються вимоги до Громадськії ради доброчесності. Через цей "регламент" від ВККСУ Громадська рада доброчесності припинила свою участь у кваліфікаційному оцінюванні суддів. Кваліфоцінювання – це іспит на професійність і доброчесністьсуддів, що проводиться як реалізація вимоги Революції гідності – вимоги очищення судової системи від негідників і хабарників. Тобто ВККСУ заблокувала виконання вимог Революції гідності через свій неконституційний регламент.

Геноцид по 14 роках: як навіжені пророцтва регіоналів втілюються в життя на Донбасі

Іронія долі. У 2004 році регіонали на Донбасі звинувачували Ющенка в тому, що він збирається ховати в шахтах американські ядерні відходи. Хотіли таким чином посіяти паніку в населення. Публікували в газетах страшні статті "Нас поховають в ядерній могилі", лякали людей радіацією та геноцидом. І ось через 14 років ці божевільні пророцтва раптово стають реальністю. Але реалізували їх не "западенці", а "свої". Жодна українська влада за всі роки незалежності не додумалася затоплювати "Юнком". Одна "народна влада" проводила над жителями Донбасу атомні експерименти. Інша збирається поставити новий експеримент – залити водою радіоактивну капсулу, що залишилася після вибуху.

Ліонель Нессі став талісманом шотландського футбольного клубу

Шотландський клуб "Інвернесс Каледоніан", який виступає у другій за рівнем лізі країни, привернув до себе увагу вибором ім'я талісмана. Минулого тижня "Інвернес" представив публіці свого нового маскота, який отримав ім'я Ліонель Нессі. Фактично, шотландці взяли ім'я аргентинського нападаючого "Барселони" Ліонеля Мессі, змінивши лише одну букву в його прізвищі – "М" на "Н", що пов'язано з Лох-неським чудовиськом, яке часто звуть Нессі. 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини