MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 квітня 2018

1652 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 6 квітня

Є важлива причина, чому Україна зможе досягти перемоги – Марі Йованович

3 квітня 2018 року в синодальній залі Київської Патріархії Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Марі Йованович.

"Є важлива причина чому Україна зможе досягти перемоги – це український народ. Цілком очевидно, що український народ обєднався за 25 років, особливо починаючи з 2014 року’" – сказала Повноважний Посол США в Україні. "Путін думав, що буде вести війну з українською армією, але він побачив, що веде війну з українським народом" – сказала Марі Йованович...

Сенатор США: Окрім "Джавелінів", Україна отримає снайперські комплекси

Американський сенатор Роберт Портман, під час візиту до України, пообіцяв, що на додачу до "Джавелінів" США нададуть ЗСУ снайперські комплекси. Портман порівняв президента РФ Володимира Путіна з північнокорейським диктатором і запевнив, що Сполучені Штати на боці України.

Конфлікт Ситника і Холодницька - це програш для України

Багаторазові спроби застосування керівників антикорупційних органів в стінах посольств західних партнерів України виявилися марними.

Нагадаємо, що все почалося з виникнення конфлікту між керівником Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Артем Ситник звинуватив Назара Холодницька в гальмуванні деяких розслідувань НАБУ, в свою чергу, антикорупційний прокурор акцентував на необхідності більш ретельного збору та доказової бази в кримінальних виробництвах і недопущення фактів розголошення співробітниками НАБУ матеріалів досудового розслідування.

Розмінування Донбасу: порохова діжа ціною в сотні мільйонів

4 квітня був Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності, пов’язаної з розмінуванням. Цю дату відмічають з 2006-го, згідно з рішенням ООН. З того часу кількість територій, на яких лишилися глибокі сліди війни не зменшується. Вже пішов пʼятий рік, як до кола країн, що постраждали від воєн, а ві командування воліє говорити про військове розмінування – для очищення з метою можливості армією здійснювати свої функції.

У Єрусалимі українці пройшли дорогою Скорботи з молитвою про мир. ФОТОРЕПОРТАЖ

Паломники вірять, що молитва за мир у Святому Граді буде почута Господом, настане довгожданий спокій та єдність, а в серцях українців запанує братерська любов до ближнього.

 "Влада відкрито натякає: вона нас стріляти може, а ми її – ні", – Дроздов

Справа такого собі Бубенчика – дуже повчальна. Незалежно від того, хто він – чи патріот, який дійсно стріляв у "Беркут", чи підставний провокатор від влади – головна мета цієї справи дуже проста.

Ми не знаємо справжньої суті Пасхи

– А що таке Пасха? – запитую у дітей

 – Це коли крашанки і писанки святять!

 – А ще ковбаску у кошику несуть!

 – Це.... 

І тут моє серце стискає невимовний жаль, біль...Ми не знаємо справжньої суті Пасхи...

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини