MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 11 квітня 2018

2920 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 11 квітня

Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки. ВІДЕО

Вночі проросійські найманці  обстріляли приватний сектор так званої старої Авдіївки. Влучили у будинок та сарай на вулиці Лермонтова. Як доповів мені Павло Малихін, голова ВЦА Авдіївки, обстріл розпочався вночі, люди встигли сховатися в укриття й просиділи там до ранку. На щастя, ніхто не постраждав.  Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група поліції.

Ми стоїмо на порозі нового рівня ескалації між демократичним світом і Росією – нардеп

Трамп у понеділок дав собі максимум 48 годин на відповідь проти нової хімічної атаки в Сирії. І як людина, яка критикувала Обаму за нерішучість щодо реакції на хімічні атаки, він не може не виконати свою обіцянку. Але Росія погрожує збивати не лише потенційні американські ракети, але й установки, з якої ті будуть запущені.

Климпуш-Цинцадзе: Якби конфлікт із РФ закінчився сьогодні, потрібно було б три покоління, щоб налагодити взаємини

Климпуш-Цинцадзе підкреслила, що після Другої світової війни відносини в Європі, а також між Японією та США нормалізувалися. "Думаю, якби конфлікт із РФ закінчився сьогодні, потрібно було б три покоління, щоб налагодити взаємини. І тільки за умови, що це буде двосторонній рух, тяжка праця обох держав", – зазначила вона.

НАБУ добилося арешту майна аеропорту "Одеса" на 2 млрд. гривень – Шабунін

Найкращою новиною за вчора було навіть не оголошення Інтерполом в міжнародний розшук керівників підпрезидентського Трей-Коммодіті (по справі крадіжки 150 млн грн на топливі для армії http://bit.ly/2Hq8aNB. Хоча цією новиною НАБУ безперечно порадувало.

Окупанти похизувалися завершальним етапом будівництва Кримського мосту. ФОТО, ВІДЕО

Будівельники почали укладати асфальтобетон на автодорожній арці Кримського мосту. Робота виконується в два етапи: нижній шар вже виконаний, верхній буде укладений після технологічної перерви, через декілька днів."У цілому по трасі Кримського моста асфальтування виконано приблизно на 75%, а загальна готовність полотна, включаючи деформаційні шви і елементи облаштування, досягає 80%. Як тільки завершиться укладка асфальту, приступимо до нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків", – наголосили окупанти.

Як в Одесі пройшло жалюгідне дійство колаборантів

Завершився черговий проросійський мітинг та протокольні заходи з нагоди дати звільнення Одеси від румунських та німецьких військ 10 квітня 1944 року. Під час «мітингу» проросійських осіб присутні були і активісти патріотичних організацій міста — Свобода, Самооборона, ПС, Сокіл та інші. Хтось влаштував диверсію для ватки, і в один момент залунав гімн України, якраз під час спроби прочитати вірш про фашистів, що нині захопили Україну, раболєпний перед Амєрікою Київ, Донецьк, котрий «пытается бороться» і Одесу, де кров і жгут людєй. У ватки повідкривались роти, було явно помітно серйозний збій програми. Деякі індивіди закривали руками вуха. Але вже скоро декламація «творів» продовжилась пропозицією випить за дідов водки. Виглядало все дійство колаборантів досить жалюгідно.

Вілкул привітав з Днем визволення від німецько-фашистських окупантів жителів міста, у якому жодних визволень не було

Напередодні 10 квітня нардеп-екс-регіонал Олександр Вілкул привітав жителів Чорноморська з днем визволення від німецько-фашистських окупантів. І фігня, що місто Чорноморськ (Іллічівськ до 2016 року) ніхто не міг визволяти, бо воно стало містом в 1973 році, а до цього було селищем, поряд з яким почали будувати порт. В 50-х роках минулого століття. І жодних визволень там просто не було. Вілкул і команда вже всі згадки про це недолуге привітання потерли. Але скріни не горять :)

США, Франція та Саудівська Аравія ведуть перемовини щодо удару по асадитах

РФ погрожує знищувати американські пускові майданчики для ракет, формулюючи це як "Россия оставляет за собой право...", Іран застерігає від необдуманих кроків, а от Китай...

Євробачення-2018: букмекери назвали місце, яке посяде український виконавець MELOVIN у півфіналі

На сайті міжнародного пісенного конкурсу Євробачення з'явилися оцінки букмекерів, які визначили, хто пройде у фінал в 2018 році.  Співаку MELOVIN, який представить Україну на конкурсі, прогнозують у другому півфіналі третє місце, а це означає, що у артиста є шанси пройти у фінал Євробачення-2018.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини