MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 квітня 2018

1874 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 13 квітня

Поліція прокоментувала нічну стрілянину з протитанкового гранатомета у центрі Києва. ФОТО

Сьогодні вночі  будівлю "Київміськбуду" на вулиці Омеляновича-Павленка 4/6 в Печерському районі Києва обстріляли з ручного протитанкового гранатомета.Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва на сторінці МВС України у Facebook, поліцейські відпрацювали прилеглу територію та вилучили запис із відеореєстратора, на якому зафіксовано момент пострілу, а також рештки вибухового пристрою, що відправлять на експертизу.

Мінські угоди себе вичерпали

Мирослав Гай: "Звичайно хочеться вірити у мир, у шлях дипломатії...Та треба нарешті зрозуміти, що єдиний спосіб звільнитись від агресора – нарощування потужності Збройних Сил, Резерву Першої Черги та Територіальної Оборони, реформування спецслужб..."

"Головною загрозою чесним виборам в Україні є саме Порошенко і Аваков", – юрист

Чим ближче вибори, то тим більш маніпулятивний «цирк на дроті» просувають Порошенко та Аваков. Перший розповідає про загрози для виборів зі сторони фейкових новин і пропаганди, а другий пропонує посилити відповідальність за порушення виборчого законодавства...

Ніяка це не Операція об’єднаних сил. Це жорстока і кривава війна – Безсмертний. ВІДЕО

Після чотирьох років бойових дій і десятків тисяч жертв владі так і не вистачило мужності назвати речі своїми іменами. Ніяка це не АТО, ніяка це не Операція об’єднаних сил. Для солдатів, офіцерів, мирного населення – це жорстока і кривава війна. Панове у владних кабінетах, скільки ще років має пройти і скільки людей ще має загинути, щоб ви нарешті назвали війну війною? 

Дацюк: Сильні світу цього кинули Україну так само, як український правлячий клас кинув власну громаду

Зараз, коли світ знаходиться на межі ядерної війни, якраз настав момент подумати про життя. Це час осмислити значення життя людства, окремих цивілізацій, окремих націй і окремих людей, що впливають на прийняття рішень щодо того, жити чи вмерти. Ставка у будь-якій війні – більша за життя. Життя не є граничною ставкою. Бо за вищі смисли повсякчас в історії віддавали життя – і не лише окремі люди, але і цілі народи. Вищими за життя є смисли, що пов'язані зі свободою, позитивною перспективою, гідністю та самоповагою.

Державне бюро розслідувань: конкурс тільки починається

14 березня 2018 року керівництво ДБР оголосило конкурс для призначення на 219 посад слідчих та адмінперсоналу у центральному апараті Бюро і встановлено дедлайн до 11 квітня 2018 року включно. На днях завершився цей етап. Конкурсною комісією отримано та прийнято позитивне рішення по 664 кандидатам. Окрім цього, 360 з них перетендують на зайняття посад слідчих.

Таганський суд Москви дозволив негайно заблокувати Telegram у Росії

Таганський суд Москви задовольнив позов Роскомнадзора і постановив заблокувати месенджер Telegram на території Росії. Відповідне рішення винесла 13 квітня суддя Юлія Смоліна. Таким чином суд дав згоду почати блокування негайно.

В Ужгороді знищують пам'ятку міжвоєнної доби, яка могла потрапити до ЮНЕСКО. ФОТО

Будівництво триповерхової будівлі в традиціоналістичному стилі завершено у 1924 році. Споруда наріжна, L-подібна у плані. Композиція чільного фасаду — симетрично-осьова, архітектоніка має дещо неокласицистичний характер. Перші два поверхи вертикально розчленовані за допомогою симпліфікованих пілястрів, фактично лізен, над якими чітко прочитується горизонтальний пояс з антаблементу, широкого фризу та акцентованого карнизу. Над порталом будівлі облаштовано еркер прямокутного перерізу зі світловими прорізами на міжсходових майданчиках.

У суботу та Провідну неділю у більшості областей України буде сухо і тепло – синоптик

Йдуть дні, коли згадуємо, молимося за усіх, хто пішов, за рідних, друзів, особливо за тих, хто не дожив до цього Великодня, за чиїми спинами ми можемо спокійно жити, їсти, пити, гуляти, сміятися, подорожувати, працювати, бути вільними і безтурботними, бо головну турботу – жити у свободі, вони захистили своїм життям. Принесемо їм усім у неділю не мертвий бездушний пластик, а живі квіти...

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини