MENU

Кармазин обратился в Генпрокуратуру с просьбой аннулировать результаты матча Англия-Украина

873 0

   

  

«Треба не плювати надержаву, я звертаюся до чиновників УЄФА,або ви будете небажані в Україні назавжди,або приймайте терміново рішення проанулювання матчу, в якому нашій збірнійне врахували гол», - пишет в своем блоге Юрий Кармазин.


«Особисто в мене єбагато сумнівів щодо об`єктивностітакого рішення. З цього приводу, янаправив терміново депутатське зверненняна генпрокуратуру з вимогою перевіркифактів, які наштовхують на такі сумніви.», - пишет он.

 

Ниже приводим текст обращения Юрия Кармазина в Генпрокуратуру. 

Генеральному прокуроруУкраїни

  ПшонціВ.П.

                                                                          

Щодо порушеннякримінальної справи за ознакамикорупційних діянь  бригади арбітрівна чолі з угорцем Віктором Кашшаї, якіумисно не зарахували  забитийукраїнською збірною з футболу  голпід час матчу Євро-2012 Англія – Україна,що призвело до програшу збірної Українита завдало значної шкоди українськомународу, суспільству та державі

 

Д Е П У Т А Т С Ь К Е     З ВЕ Р Н Е Н Н Я 

в порядкустатті  16 Закону України  «Простатус народного депутата України»

 

    ШановнийВікторе Павловичу !

 

На 63-й хвилиніматчу  Чемпіонату Європи з футболу2012,  Англія-Україна, щовідбувся 19 червня 2012 року  настадіоні «Донбас Арена» в містіДонецьку,  Марко Девіч,який майстерно розібрався із захисником,пробив, і м'яч від воротаря англійцівДжо Харта полетів у ворота.


Захисникзбірної Англії Джон Террі вибив м'яч,що летів у сітку, однак, як показаввідеоповтор, вже з-за лінії воріт.Угорський арбітр Віктор Кашшаїоголосив, що взяття воріт не було.


В результатізбірна України програла матч Англії зрахунком 0:1 і вибула з боротьби надомашньому чемпіонаті Європи.


Напрес-конференції у середу у Варшавістарший офіцер УЄФА у справах суддівстваП’єрлуїджі Колліна оголосив імена 4 із12 арбітрів, які залишають турнір післягрупового етапу через свою непрофесійність.


Крім того,  П’єрлуїджіКолліна зазначив, що   в У ЄФАвизнають, що рішення бригади арбітрівна чолі з угорцем Віктором Кашшаї   прийнятепід час матчу Євро-2012 Англія - Українащодо не зарахування забитого  українцямиголу, є неправильним.


Не зарахованийгол українця Марко Девіча в матчі зізбірною Англії викликав цілу масубурхливих емоцій навіть серед британськихфутбольних експертів. Так, відразукілька провідних футбольних експертівАнглії висловили нерозуміння того, чомуарбітр матчу Віктор Кашшаї з Угорщинине зарахував гол у ворота гостей зТуманного Альбіону.

Екс-гравецьзбірної Англії Кріс Веддлі в онлайнтрансляції матчу для ВВС написав, щоУкраїна дійсно забила гол.


Таким чином,є всі підставі вважати, що бригада  арбітрівна чолі з угорцем Віктором Кашшаї, будучиособами уповноваженими здійснюватисуддівство матчу Чемпіонату Європи зфутболу 2012,  Англія-Україна, щовідбувся 19 червня 2012 року на стадіоні«Донбас Арена» в місті Донецьку, діючив інтересах та надаючи переваги футбольнійкоманді збірної Англії, порушуючивимоги Правилгри у футбол  затвердженихМіжнародною радою футбольнихасоціацій,  діючи умисно, незарахували забитий на 63-й хвилиніматчу  гол   гравця збірноїУкраїни Марко Девіча у ворота збірноїАнглії.


Вказані діїпризвели до того, що команда збірноїУкраїни програла збірній Англії зрахунком 0:1 і вибула з чемпіонату.


Такі діїзбурили всю світову футбольну спільноту,завдали значної шкоди суспільству тадержаві.


Крімтого,  Мішель Платені,  перебуваючина посаді Президента УЄФА, усвідомлюючиочевидність протиправних дій бригадиарбітрів на чолі з угорцем ВікторомКашшаї, які умисно не зарахували  забитийукраїнською збірною  гол під часматчу Євро-2012 Англія – Україна, грубопорушуючи вимоги Статуту Об’єднанняЄвропейських футбольних асоціацій невжив жодних заходів щодо виправленняситуації та притягнення бригади арбітрівдо відповідальності.


Таким чином,як автор Кримінального кодексу Українивважаю, що  в діях бригади арбітрівна чолі з  Віктором Кашшаї та вдіях Президента УЄФА МішеляПлатені   наявні  ознакискладу корупційних діянь та ознакискладу злочинів передбачених  статтями  364,365,367КК України. 


На підставінаведеного та керуючись статті 16 ЗаконуУкраїни «Про статус народного депутатаУкраїни», -

 

П Р О Ш У :

 

1. Порушити  кримінальнусправу за ознаками корупційнихдіянь  бригади арбітрів на чолі зугорцем Віктором Кашшаї, які умисно,діючи в інтересах футбольної командизбірної Англії, не зарахували  забитийукраїнською збірною  гол під часматчу Євро-2012 Англія – Україна, щопризвело до програшу збірної Українита завдало значної шкоди українськомународу,


2.  Порушитикримінальну справі відносно ПрезидентаУЄФА Мішеля Платені за умисне не вжиттязаходів  відносно   корупційнихдіянь  бригади арбітрів на чолі зугорцем Віктором Кашшаї, які умисно,діючи в інтересах футбольної командизбірної Англії, не зарахували  забитийукраїнською збірною  гол під часматчу Євро-2012 Англія – Україна, щопризвело до програшу збірної Українита завдало значної шкоди українськомународу, суспільству та державі.

 

               Зповагою

 Народний  депутатУкраїни                                                         ЮрійКАРМАЗІН                                                                                                          (посвідчення№389)



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини