MENU

Киево-Печерский заповедник посетила жена экс-госсекретаря США Генри Киссинджера

753 1

 

«На пошту потрапила дууууже цікава новина про одного із «лідерів таємничого світового уряду» та православну святину України (як це РПЦ дозволила такому блюзнірству відбутися на святій землі???» - пишет в своем блоге Микола Малуха jesfor. 

«Дружината онуки всесвітньовідомого політичногодіяча завітали до України з неофіційнимвізитом. Американці виявили бажанняпознайомитися з культурною спадщиноюнашої країни та відвідали НаціональнийКиєво-Печерський історико-культурнийзаповідник.

Генеральнийдиректор Києво-Печерського заповідникаВікторія Ліснича привітала гостей зСША та посадила разом з ними калину усквері біля корпусу №1. Калина здавнавважається деревом української нації.Вікторія Ліснича висловила надію, щопосаджена на території Заповідникакалина, символізуватиме мир та дружбуміж Україною та Америкою.

РодинаКісінджера прогулялася територієюЗаповідника, прослухала лекцію-екскурсіюпро історію Києво-Печерської лаври тавідвідала печери на нижній територіїКиєво-Печерської лаври», - пишет Микола Малуха.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини