MENU

Обнаженные выходки FEMEN превратились в агонию

1902 0

От обіцяв собі не писати про «Фемен» та їхні акції, бо навіть антиреклама – це теж реклама, але напишу ще раз. Типу аналітику. По факту.

Треба визнати, що своє Євро-2012 ці б-ladies провалили з іще більшим тріском, ніж збірна Росії.

Склалося враження, що все існування топлес-групи «Фемен», яка тепер розрослася у велику організацію, приурочувалося до футбольного чемпіонату Європи в Україні 2012 року. Із самого початку дівчатка написали на щиті гасло «Україна – не бордель!» і підводили суспільну думку до того, що ЧЄ стане апофеозом потерпання нещасних українських повій від орд п’яних іноземних фанатів. А винні, за версією «Фемен», не коні, тобто наші кобили, а зажерливі іноземці, які створюють попит на наших жриць кохання. Ну й головний лиходій – це Мішель Платіні, президент УЄФА, що привів Євро в Україну.

І от у червні ц. р. діяльність попередньо добре розкрученого в Європі руху «Фемен» (див. оплачені дівчатам відрядження у Францію, Швейцарію, Італію, Ватикан, Росію, Білорусь тощо) органічно вплелася в антиукраїнську кампанію іноземних ЗМІ. Бі-Бі-Сі – про «стадіони ненависті», «Більд» і «Фемен» - про повій.

При тому що саме Олександра Шевченко та її соратниці стали «обличчями» української проституції. Дівчата дуже для цього старалися.

Але Євро закінчується. Чемпіонатом та його організацією задоволені як закордонні туристи, так і українців. Про якийсь «проститут-бум» в Україні не чути. Позитивний піар, попри все, переважає негативний. Усі щасливі, всі сміються (ну хіба крім Тимошенко).

Завдання організації провалено? Схоже на те. Які теми «Фемен» осідлає після чемпіонату – неясно.

«Феменки» виглядають безпорадними, а їхні вибрики залишають враження агонії. То напишуть Fuck Euro на клумбі біля Майдану, то напишуть те саме в себе на голих торсах і вилізуть на стіл перед шведами чи залізуть у клітку до кнура Фунтика. Чи ще кудись, потрапивши в буцегарню максимум на добу. Виглядає це жалюгідно. Ці, з дозволу сказати, акції губляться в потоці інформаційного позитиву, пов’язаного з Євро. Аудиторія вже збагнула, що «Фемен» - це маразм, а не маніфест.

З таким самим успіхом можна було написати «х*й» на дверях офісу «Фемен», який, до речі, розташовується в центрі Києва, на вул. Михайлівській.

І «кто-то же іх фінансіруєт» (Кучма, 2000 (с).

Усе ще цікаво – хто. Але, хай там як, цей «хтось» отримав облом. Як і «Фемен», ідіотський у своїй цицькатості.

  ledilid


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини